c
- Carne de vită, vrăbioară, fripturi, doar carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0,3 cm grăsime, prime, prime
- Carne de vită, vrăbioară, porţiune superioară, doar carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0,3 cm grăsime, toate categoriile, gătită, la gratar
- Carne de vită, vrăbioară, porţiune superioară, doar carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0,3 cm grăsime, toate categoriile, nepreparată
- Carne de vită, vrăbioară, porţiunea superioară, fripturi fără os, doar carne slabă separabilă, sortată după 0 cm grăsime, calitate premium, gătită la grătar
- Carne de vită, vrăbioară, porţiunea superioară, fripturi fără os, doar carne slabă separabilă, sortată după 0 cm grăsime, calitatea I, gătită, la gratar
- Carne de vită, vrăbioară, porţiunea superioară, fripturi fără os, doar carne slabă separabilă, sortată după 0 cm grăsime, toate categoriile, gătită, la gratar
- Carne de vită, vrăbioară, porţiunea superioară, fripturi fără os, doar carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0 cm grăsime, calitate premium, gătită la gratar
- Carne de vită, vrăbioară, porţiunea superioară, fripturi fără os,doar carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0 cm grăsime, calitatea I, gătită, la gratar
- Carne de vită,antricot tăiat din zona cu coaste mari (coastele 6-9), doar carne slabă separabilă, sortată după 0 cm grăsime, calitatea I, gătită, fripta
- Carne de vită,pulpă superioară, doar carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0,3 cm grăsime, calitatea I, gătită, prăjită în minim de ulei
- Carne de vită,spată fără os, tranşată de friptură, doar carne slabă separabilă, sortată după 0 cm grăsime, calitatea I, gătită, la gratar
- Carne de viţel, piept cu grăsime separabile, gătit
- Carne grasă de pui (6-8 săptămâni), fără piele, fiartă în sos la foc mic
- Carne grasă de pui tânăr (6-8 săptămâni), cu piele, crudă
- Carne grasă de pui tânăr (6-8 săptămâni), cu piele, fiartă în sos la foc mic
- Carne grasă de pui tânăr (6-8 săptămâni), cu piele, friptă la cuptor
- Carne grasă de pui tânăr (6-8 săptămâni), cu piele, prăjită în crustă pane
- Carne grasă de pui tânăr (6-8 săptămâni), cu piele, prăjită, dat prin făină
- Carne grasă de pui tânăr (6-8 săptămâni), fără piele, crudă
- Carne grasă de pui tânăr (6-8 săptămâni), fără piele, friptă la cuptor
- Carne grasă pui tânăr (6-8 săptămâni),fără piele, prăjită
- Carne maturată de porc cu grăsimi separabile (jambon şi spată), neîncălzită
- Carne maturată de porc grăsimi separabile (jambon şi spată), friptă la cuptor
- Carne maturată de porc in stil canadian, bacon la gratar
- Carne maturată de porc şuncă, grăsimi separabile, dezosată, neîncălzită
- Carne maturată de porc, bacon pentru micul dejun, gătită
- Carne maturată de porc, bacon pentru micul dejun, nepreparată
- Carne maturată de porc, bacon, copt
- Carne maturată de porc, bacon, gătit la microunde
- Carne maturată de porc, bacon, negătită
- Carne maturată de porc, bacon, prefeliată, prăjită în minim de ulei
- Carne maturată de porc, ceafă porţionată carne slabă cu grăsimi separabile, friptă la cuptor
- Carne maturată de porc, ceafă porţionată, carne slabă cu grăsimi separabile, neîncălzită
- Carne maturată de porc, ciolan cu jambon, carne slabă cu grăsimi separabile, friptă la cuptor
- Carne maturată de porc, ciolan cu jambon, carne slabă cu grăsimi separabile, neîncălzită
- Carne maturată de porc, ciolan cu jambon, doar carne slabă separabilă, friptă la cuptor
- Carne maturată de porc, ciolan cu jambon, doar carne slabă separabilă, neîncălzită
- Carne maturată de porc, jambon (şuncă) fără os, extra slabă, neîncălzită
- Carne maturată de porc, jambon (şuncă), tocat de chiftele, neîncălzită
- Carne maturată de porc, jambon ambalat în mediu umed, coadă, cu os, neîncălzită, doar carne slabă separabilă
- Carne maturată de porc, jambon ambalat în mediu umed, felie, doar carne slabă separabilă, neîncălzită
- Carne maturată de porc, jambon ambalat în mediu umed, pulpă, cu os, doar carne slabă separabilă, neîncălzită
- Carne maturată de porc, jambon cu sucuri naturale, coadă, cu os, carne slabă cu grăsimi separabile, neîncălzite
- Carne maturată de porc, jambon cu sucuri naturale, coadă, cu os, carne slabă cu grăsimi separabile, prăjită
- Carne maturată de porc, jambon cu sucuri naturale, coadă, cu os, doar carne slabă separabilă, friptă la cuptor
- Carne maturată de porc, jambon cu sucuri naturale, coadă, cu os, doar carne slabă separabilă, neîncălzită
- Carne maturată de porc, jambon cu sucuri naturale, felie cu os, carne slabă cu grăsimi separabile, neîncălzite
- Carne maturată de porc, jambon cu sucuri naturale, felie fără os, doar carne slabă separabilă, friptă la cuptor
- Carne maturată de porc, jambon cu sucuri naturale, felie spirală, fără os, carne slabă cu grăsimi separabile, friptă la cuptor
- Carne maturată de porc, jambon cu sucuri naturale, felie spirală, fără os, carne slabă cu grăsimi separabile, neîncălzite
- Carne maturată de porc, jambon cu sucuri naturale, felie spirală, fără os, doar carne slabă separabilă, neîncălzită
- Carne maturată de porc, jambon cu sucuri naturale, felie, cu os, carne slabă cu grăsimi separabile, încălzită, friptă
- Carne maturată de porc, jambon cu sucuri naturale, felie, cu os, doar carne slabă separabilă, încălzită, friptă
- Carne maturată de porc, jambon cu sucuri naturale, felie, cu os, doar carne slabă separabilă, neîncălzită
- Carne maturată de porc, jambon cu sucuri naturale, felie, fără os, doar carne slabă separabilă, încălzită, prăjită în puţin ulei
- Carne maturată de porc, jambon cu sucuri naturale, felii fără os, carne slabă cu grăsimi separabile, încălzită, friptă
- Carne maturată de porc, jambon cu sucuri naturale, întreg, dezosat, carne slabă cu grăsimi separabile, friptă la cuptor
- Carne maturată de porc, jambon cu sucuri naturale, întreg, fără os, doar carne slabă separabilă, friptă la cuptor
- Carne maturată de porc, jambon cu sucuri naturale, întreg, fără os, doar carne slabă separabilă, neîncălzită
- Carne maturată de porc, jambon cu sucuri naturale, întregi, fără os, carne slabă cu grăsimi separabile, neîncălzită
- Carne maturată de porc, jambon cu sucuri naturale, pulpă cu os, doar carne slabă separabilă, neîncălzită
- Carne maturată de porc, jambon cu sucuri naturale, pulpă, cu os, carne slabă cu grăsimi separabile, friptă la cuptor
- Carne maturată de porc, jambon cu sucuri naturale, pulpă, cu os, carne slabă cu grăsimi separabile, neîncălzite
- Carne maturată de porc, jambon cu sucuri naturale, pulpă, cu os, doar carne slabă separabilă, friptă la cuptor
- Carne maturată de porc, jambon injectat cu apă şi condimente, coadă, cu os, carne slabă cu grăsimi separabile, friptă la cuptor
- Carne maturată de porc, jambon injectat cu apă şi condimente, coadă, cu os, carne slabă cu grăsimi separabile, neîncălzită
- Carne maturată de porc, jambon injectat cu apă şi condimente, coadă, cu os, doar carne slabă separabilă, friptă la cuptor
- Carne maturată de porc, jambon injectat cu apă şi condimente, felie cu os, carne slabă cu grăsimi separabile, neîncălzită
- Carne maturată de porc, jambon injectat cu apă şi condimente, felie, cu os, carne slabă cu grăsimi separabile, încălzită, friptă
- Carne maturată de porc, jambon injectat cu apă şi condimente, felie, cu os, doar carne slabă separabilă, încălzită, friptă, la grătar
- Carne maturată de porc, jambon injectat cu apă şi condimente, felie, cu os, doar carne slabă separabilă, neîncălzită
- Carne maturată de porc, jambon injectat cu apă şi condimente, felie, fără os, carne slabă cu grăsimi separabile, încălzită, friptă
- Carne maturată de porc, jambon injectat cu apă şi condimente, felie, fără os, doar carne slabă separabilă, încălzită, friptă
- Carne maturată de porc, jambon injectat cu apă şi condimente, întreagă, dezosată, carne slabă cu grăsimi separabile, friptă la cuptor
- Carne maturată de porc, jambon injectat cu apă şi condimente, întreagă, dezosată, carne slabă cu grăsimi separabile, neîncălzită
- Carne maturată de porc, jambon injectat cu apă şi condimente, întreg, fără os, doar carne slabă separabilă, friptă la cuptor
- Carne maturată de porc, jambon injectat cu apă şi condimente, întreg, fără os, doar carne slabă separabilă, neîncălzită
- Carne maturată de porc, jambon injectat cu apă şi condimente, pulpă, cu os, carne slabă cu grăsimi separabile, friptă la cuptor
- Carne maturată de porc, jambon injectat cu apă şi condimente, pulpă, cu os, carne slabă cu grăsimi separabile, neîncălzită
- Carne maturată de porc, jambon injectat cu apă şi condimente, pulpă, cu os, doar carne slabă separabilă, friptă la cuptor
- Carne maturată de porc, jambon injectat cu apă şi condimente, pulpă, cu os, doar carne slabă separabilă, neîncălzită
- Carne maturată de porc, jambon injectat cu apă, coadă, cu os, carne slabă cu grăsimi separabile, neîncălzite
- Carne maturată de porc, jambon injectat cu apă, coadă, cu os, doar carne slabă separabilă, friptă la cuptor
- Carne maturată de porc, jambon injectat cu apă, cu os, carne slabă cu grăsimi separabile, friptă la cuptor
- Carne maturată de porc, jambon injectat cu apă, felie cu os, carne slabă cu grăsimi separabile, încălzită, friptă
- Carne maturată de porc, jambon injectat cu apă, felie fără os, carne slabă cu grăsimi separabile, încălzită, friptă
- Carne maturată de porc, jambon injectat cu apă, felie, cu os, carne slabă cu grăsimi separabile, neîncălzite
- Carne maturată de porc, jambon injectat cu apă, felie, cu os, doar carne slabă separabilă, încălzită, friptă
- Carne maturată de porc, jambon injectat cu apă, felie, fără os, doar carne slabă separabilă, încălzită, friptă
- Carne maturată de porc, jambon injectat cu apă, întreg, fără os, carne slabă cu grăsimi separabile, friptă
- Carne maturată de porc, jambon injectat cu apă, întreg, fără os, doar carne slabă separabilă, încălzit, friptă la cuptor
- Carne maturată de porc, jambon injectat cu apă, întreg, fără os, doar carne slabă separabilă, neîncălzită
- Carne maturată de porc, jambon injectat cu apă, pulpă cu os, carne slabă cu grăsimi separabile, friptă la cuptor
- Carne maturată de porc, jambon injectat cu apă, pulpă, cu os, carne slabă cu grăsimi separabile, neîncălzite
- Carne maturată de porc, jambon injectat cu apă, pulpă, cu os, doar carne slabă separabilă, friptă la cuptor
- Carne maturată de porc, jambon injectat cu apă, tot, fără os, carne slabă cu grăsimi separabile, neîncălzite
- Carne maturată de porc, jambon întreg, carne slabă cu grăsimi separabile, neîncălzită
- Carne maturată de porc, jambon întreg, doar carne slabă separabilă, neîncălzită
- Carne maturată de porc, jambon porţiune centrală (şuncă, carne slabă cu grăsimi separabile, neîncălzită
- Carne maturată de porc, jambon porţiune centrală (şuncă) în stil rustic, doar carne slabă cu grăsimi separabile,