c
- Cârnaţi tip Frankfurter, cu conţinut scăzut de sodiu
- Cârnaţi Viena, la conservă, carne de pui, carne de vită, carne de porc
- Cârnaţi Yachtwurst, cu fistic, fierţi
- Cârnaţi, Berliner, carne de porc şi de vită
- Cârnaţi, Bratwurst, carne de porc, carne de vită şi de curcan, Lite, afumat
- Cârnaţi, Bratwurst, carne de vită şi de porc, afumaţi
- Cârnaţi, Bratwurst, de pui, fierţi
- Cârnaţi, carne de porc şi de vită, cu branza cheddar, afumaţi
- Cârnaţi, pastă de leberwurst
- Cârnaţi, Swisswurst, carne de porc şi de vită, cu brânză elveţiană, afumat
- Cârnaţiafumaţi din carne de curcan, carne de porc, carne de vită, cu conţinut redus de grăsimi
- Carne de bovine crescute în aer liber, diverse sortimente de carne, gătite
- Carne de bovine crescute în aer liber, diverse sortimente de carne, nepreparată
- Carne de cal, carne nepreparată
- Carne de cal, gătită, friptă
- Carne de miel, tocată, gătită (fără ulei) la (grill în) cuptor
- Carne de miel, tocată, nepreparată
- Carne de miel, varietăţi de carne şi derivate, ficat, gătit, prăjită în minim de ulei
- Carne de miel, varietăţi de carne şi derivate, ficat, gătită, rumenită, apoi fiartă încet
- Carne de miel, varietăţi de carne şi derivate, rinichi, gătită, rumenită, apoi fiartă încet
- Carne de miel, varietăţi de carne, creier, gătit, prăjită în minim de ulei
- Carne de miel, varietăţi de carne, creier, gătită, rumenită, apoi fiartă încet
- Carne de miel, varietăţi de carne, creier, nepreparat
- Carne de miel, varietăţi de carne, ficat, nepreparată
- Carne de miel, varietăţi de carne, inimă, gătită, rumenită, apoi fiartă încet
- Carne de miel, varietăţi de carne, inimă, nepreparată
- Carne de miel, varietăţi de carne, limbă, gătită, rumenită, apoi fiartă încet
- Carne de miel, varietăţi de carne, limbă, nepreparată
- Carne de miel, varietăţi de carne, pancreas, gătită, rumenită, apoi fiartă încet
- Carne de miel, varietăţi de carne, pancreas, nepreparată
- Carne de miel, varietăţi de carne, plămâni, gătită, rumenită, apoi fiartă încet
- Carne de miel, varietăţi de carne, plămâni, nepreparată
- Carne de miel, varietăţi de carne, rinichi, nepreparată
- Carne de miel, varietăţi de carne, separată mecanic, nepreparată
- Carne de miel, varietăţi de carne, splină, gătită, rumenită, apoi fiartă încet
- Carne de miel, varietăţi de carne, splină, nepreparată
- Carne de porc cu sos barbecue
- Carne de porc de lucru, proaspătă, amestec de bucăţi marmorate cu bordură (picior, spinare, umăr, şi costiţe de porc), carne slabă cu grăsimi separabile,
- Carne de porc de lucru, proaspătă, amestec de bucăţi marmorate cu bordură (picior, spinare, umăr, şi costiţe de porc), carne slabă cu grăsimi separabile, gatită
- Carne de porc de lucru, proaspătă, amestec de bucăţi tranşate (muşchi şi antricot de fripturi), carne slabă cu grăsimi separabile,
- Carne de porc de lucru, proaspătă, amestec de bucăţi tranşate (muşchi şi antricot de fripturi), carne slabă cu grăsimi separabile, gatită
- Carne de porc de lucru, proaspătă, amestec de bucăţi tranşate (muşchi şi antricot de fripturi), doar carne slabă separabilă,
- Carne de porc de lucru, proaspătă, amestec de bucăţi tranşate (muşchi şi antricot de fripturi), doar carne slabă separabilă, gătită
- Carne de porc de lucru, proaspătă, diverse categorii (picior, muşchi, spată), doar carne slabă separabilă, nepreparata
- Carne de porc de lucru, proaspătă, porţionată (picior, spinare, şi umăr), doar carne slabă separabilă, gătită
- Carne de porc maturată, jambon, dezosată, cu conţinut scăzut de sodiu, slabă (aproximativ 5 % grăsime), friptă la cuptor
- Carne de porc maturată, bacon, prăjit în minim de ulei, friptă sau sub grill la cuptor, cu cantitate redusă de sodiu
- Carne de porc maturată, jambon, dezosat, cu conţinut scăzut de sodiu, foarte slabă, friptă la cuptor
- Carne de porc maturată, la sare, nepreparată
- Carne de porc maturată, şuncă, cu conţinut scăzut de sodiu, slabă, fiartă
- Carne de porc pentru cârnaţi, cu conţinut redus de grasime, negătiţi
- Carne de porc pentru cârnaţi, cu conţinut redus de grasime, prăjită în minim de ulei
- Carne de porc pentru cârnaţi, fiartă, neîncălzit
- Carne de porc pentru cârnaţi, negătită
- Carne de porc pentru cârnaţi, prăjită în minim de ulei
- Carne de porc şi carne de vită pentru cârnaţi, gătită
- Carne de porc tocată, proaspătă,
- Carne de porc, cap de piept, fără os, carne slabă cu grăsimi separabile, gătită (fără ulei) la (grill în) cuptor
- Carne de porc, cap de piept, fără os, carne slabă cu grăsimi separabile, nepreparată
- Carne de porc, ceafă dezosată degresată, carne slabă cu grăsimi separabile, gătită (fără ulei) la (grill în) cuptor
- Carne de porc, ceafă dezosată degresată, carne slabă cu grăsimi separabile, nepreparată
- Carne de porc, cotlet porţionat în stil rustic (bucăţi late de 3-4 degete), carne slabă cu grăsimi separabile, cu os, fiartă, friptă la cuptor
- Carne de porc, cotlet porţionat în stil rustic (bucăţi late de 3-4 degete), carne slabă cu grăsimi separabile, cu os, gătită (fără ulei) la (grill în) cuptor
- Carne de porc, cotlet porţionat în stil rustic (bucăţi late de 3-4 degete), carne slabă cu grăsimi separabile, dezosată, gătită (fără ulei) la (grill în) cuptor
- Carne de porc, cotlet porţionat în stil rustic (bucăţi late de 3-4 degete), cu os, friptă la cuptor
- Carne de porc, cotlet porţionat în stil rustic (bucăţi late de 3-4 degete), cu os, gătită (fără ulei) la (grill în) cuptor
- Carne de porc, cotlet porţionat în stil rustic (bucăţi late de 3-4 degete), dezosată, gătită, gătită (fără ulei) la (grill în) cuptor
- Carne de porc, cotlet porţionat în stil rustic (bucăţi late de 3-4 degete), doar carne slabă separabilă, dezosată, prăjită
- Carne de porc, cotlet porţionat în stil rustic (bucăţi late de 3-4 degete), doar carne slabă separabilă, gătită, rumenită, apoi fiartă încet
- Carne de porc, cotlet porţionat în stil rustic (bucăţi late de 3-4 degete), doar carne slabă separabilă, nepreparată
- Carne de porc, în stil oriental, deshidratată
- Carne de porc, jambon dezosat, feliat, carne slabă cu grăsimi separabile, gătită (fără ulei) la (grill în) cuptor
- Carne de porc, jambon dezosat, feliat, carne slabă cu grăsimi separabile, nepreparată
- Carne de porc, muşchi, zona de capăt a spatelui (cotlete sau fripturi), cu os, carne slabă separabilă,
- Carne de porc, muşchi, zona de capăt a spatelui (cotlete), cu os, carne slabă cu grăsimi separabile, gătită (fără ulei) la (grill în) cuptor
- Carne de porc, muşchi, zona de capăt a spatelui (cotlete), cu os, carne slabă separabilă, gătită, friptă la cuptor
- Carne de porc, muşchi, zona de capăt a spatelui (cotlete), cu os, carne slabă separabilă, gătită (fără ulei) la (grill în) cuptor
- Carne de porc, muşchi, zona de capăt a spatelui (cotlete), cu os, carne slabă separabilă, rumenită, apoi fiartă încet
- Carne de porc, muşchi, zona de capăt a spatelui (cotlete), cu os, carne slabă şi grăsimi separabile, friptă la cuptor
- Carne de porc, partea de sus din pulpa piciorului din spate, fără os, carne slabă cu grăsimi separabile, nepreparată
- Carne de porc, partea de sus din pulpa piciorului din spate, fără os, carne slabă cu grăsimi separabile, rumenită, apoi fiartă încet
- Carne de porc, proaspătă (cotlet), fără os, carne slabă cu grăsimi separabile, gătită (fără ulei) la (grill în) cuptor
- Carne de porc, proaspătă, carcasă, carne slabă cu grăsimi separabile, nepreparată
- Carne de porc, proaspătă, carne de lucru (picior, muşchi, spată şi coaste), carne slabă cu grăsimi separabile
- Carne de porc, proaspătă, ceafă, bucăţi de friptură, carne slabă cu grăsimi separabile, friptă la cuptor
- Carne de porc, proaspătă, ceafă, bucăţi de friptură, carne slabă cu grăsimi separabile, gătită (fără ulei) la (grill în) cuptor
- Carne de porc, proaspătă, ceafă, bucăţi de friptură, carne slabă cu grăsimi separabile, nepreparată
- Carne de porc, proaspătă, ceafă, bucăţi de friptură, carne slabă cu grăsimi separabile, rumenită, apoi fiartă încet
- Carne de porc, proaspătă, ceafă, bucăţi de friptură, doar carne slabă separabilă,
- Carne de porc, proaspătă, ceafă, bucăţi de friptură, doar carne slabă separabilă, gătită (fără ulei) la (grill în) cuptor
- Carne de porc, proaspătă, ceafă, bucăţi de friptură, doar carne slabă separabilă, gătită, friptă la cuptor
- Carne de porc, proaspătă, ceafă, bucăţi de friptură, doar carne slabă separabilă, gătită, rumenită, apoi fiartă încet
- Carne de porc, proaspătă, ciolan tip jambon, tăiat pe jumătate, carne slabă cu grăsimi separabile,
- Carne de porc, proaspătă, ciolan tip jambon, tăiat pe jumătate, carne slabă cu grăsimi separabile, gatită, friptă la cuptor
- Carne de porc, proaspătă, ciolan tip jambon, tăiat pe jumătate, doar carne slabă separabilă,
- Carne de porc, proaspătă, ciolan tip jambon, tăiat pe jumătate, doar carne slabă separabilă, gătită, friptă la cuptor
- Carne de porc, proaspătă, coaste cu carne, carne slabă cu grăsimi separabile, nepreparată
- Carne de porc, proaspătă, coaste cu carne, carne slabă cu grăsimi separabile, rumenită, apoi fiartă încet
- Carne de porc, proaspătă, costiţe de porc, carne slabă cu grăsimi separabile, prăjită
- Carne de porc, proaspătă, cotlet porţionat în stil rustic (bucăţi late de 3-4 degete), muschi din zona toracică, carne slabă cu grăsimi separabile,