c
- Carne de porc, proaspătă, muşchi, zona de capăt a spatelui(cotlet), fără os, carne slabă cu grăsimi separabile, rumenită, apoi fiartă încet
- Carne de porc, proaspătă, muşchiuleţ, carne slabă cu grăsimi separabile,
- Carne de porc, proaspătă, muşchiuleţ, carne slabă cu grăsimi separabile, friptă la cuptor
- Carne de porc, proaspătă, muşchiuleţ, carne slabă cu grăsimi separabile, gătită (fără ulei) la (grill în) cuptor
- Carne de porc, proaspătă, muşchiuleţ, doar carne slabă separabilă,
- Carne de porc, proaspătă, muşchiuleţ, doar carne slabă separabilă, gătită (fără ulei) la (grill în) cuptor
- Carne de porc, proaspătă, muşchiuleţ, doar carne slabă separabilă, gătită, friptă la cuptor
- Carne de porc, proaspătă, scăricică, carne slabă cu grăsimi separabile,
- Carne de porc, proaspătă, scăricică, carne slabă cu grăsimi separabile, prăjită
- Carne de porc, proaspătă, slănină,
- Carne de porc, proaspătă, spată întreagă, carne slabă cu grăsimi separabile,
- Carne de porc, proaspătă, spată întreagă, carne slabă cu grăsimi separabile, friptă la cuptor
- Carne de porc, proaspătă, spată întreagă, doar carne slabă separabilă,
- Carne de porc, proaspătă, spată întreagă, doar carne slabă separabilă, gătită, friptă la cuptor
- Carne de porc, proaspătă, spată porţionată, carne slabă cu grăsimi separabile,
- Carne de porc, proaspătă, spată porţionată, carne slabă cu grăsimi separabile, friptă la cuptor
- Carne de porc, proaspătă, spată porţionată, carne slabă cu grăsimi separabile, rumenită, apoi fiartă încet
- Carne de porc, proaspătă, spată porţionată, doar carne slabă separabilă,
- Carne de porc, proaspătă, spată porţionată, doar carne slabă separabilă, gătită, friptă la cuptor
- Carne de porc, proaspătă, spată porţionată, doar carne slabă separabilă, gătită, rumenită, apoi fiartă încet
- Carne de porc, proaspătă, spinare, muşchi din zona toracică (cotlet sau fripturi) cu os, doar carne slabă separabilă,
- Carne de porc, proaspătă, varietăţi de carne separată mecanic,
- Carne de porc, proaspătă, varietăţi de carne şi de produse, burtă,
- Carne de porc, proaspătă, varietăţi de carne şi de produse, burtă, fiartă
- Carne de porc, proaspătă, varietăţi de carne şi de produse, coadă,
- Carne de porc, proaspătă, varietăţi de carne şi de produse, coadă, fiartă
- Carne de porc, proaspătă, varietăţi de carne şi de produse, creier, nepreparat
- Carne de porc, proaspătă, varietăţi de carne şi de produse, creier, rumenită, apoi fiartă încet
- Carne de porc, proaspătă, varietăţi de carne şi de produse, inimi,
- Carne de porc, proaspătă, varietăţi de carne şi de produse, inimi, rumenită, apoi fiartă încet
- Carne de porc, proaspătă, varietăţi de carne şi de produse, limbă,
- Carne de porc, proaspătă, varietăţi de carne şi de produse, limbă, rumenită, apoi fiartă încet
- Carne de porc, proaspătă, varietăţi de carne şi de produse, măruntaie pentru tochitură, fierte
- Carne de porc, proaspătă, varietăţi de carne şi de produse, măruntaie pentru tochitură, nepreparate
- Carne de porc, proaspătă, varietăţi de carne şi de produse, maxilar inferior,
- Carne de porc, proaspătă, varietăţi de carne şi de produse, pancreas,
- Carne de porc, proaspătă, varietăţi de carne şi de produse, pancreas, rumenită, apoi fiartă încet
- Carne de porc, proaspătă, varietăţi de carne şi de produse, picioare (rasol), fierte
- Carne de porc, proaspătă, varietăţi de carne şi de produse, picioare, nepreparate
- Carne de porc, proaspătă, varietăţi de carne şi de produse, plămâni,
- Carne de porc, proaspătă, varietăţi de carne şi de produse, plămâni, rumenită, apoi fiartă încet
- Carne de porc, proaspătă, varietăţi de carne şi de produse, rinichi,
- Carne de porc, proaspătă, varietăţi de carne şi de produse, splină,
- Carne de porc, proaspătă, varietăţi de carne şi de produse, splină, rumenită, apoi fiartă încet
- Carne de porc, proaspătă, varietăţi de carne şi de produse, urechi, congelate,
- Carne de porc, proaspătă, varietăţi de carne şi de produse, urechi, congelate, fierte
- Carne de porc, proaspătă, varietăţi de carne şi derivate, ficat,
- Carne de porc, proaspătă, varietăţi de carne şi derivate, ficat, rumenită, apoi fiartă încet
- Carne de porc, proaspătă, varietăţi de carne şi derivate, rinichi,
- Carne de porc, proaspătă, varietăţi de carne şi derivate, rinichi, rumenită, apoi fiartă încet
- Carne de porc, rasol afumat
- Carne de porc, slănină, grăsimi, fiartă
- Carne de porc, tocată, 72 % carne macră / 28 %, grăsime, friptă fără ulei
- Carne de porc, tocată, 72 % carne macră / 28 %, grăsime, gătită
- Carne de porc, tocată, 84 % carne macră / 16 % grăsime
- Carne de porc, tocată, 84 % carne macră / 16 %, grăsime, friptă fără ulei
- Carne de porc, tocată, 84 % carne macră / 16 %, grăsime, gătită
- Carne de porc, tocată, 96 % carne macră / 4 % grăsime
- Carne de porc, tocată, 96 % carne macră / 4 %, grăsime, friptă fără ulei
- Carne de porc, tocată, 96 % carne macră / 4 %, grăsime, gătită
- Carne de porc, tocată, proaspătă, fiartă
- Carne de porc,cotlet porţionat în stil rustic (bucăţi late de 3-4 degete), carne slabă cu grăsimi separabile, dezosată, fiartă, prăjită
- Carne de pui (de peste 10 luni), carne albă (piept, aripi), fără piele, crudă
- Carne de pui (de peste 10 luni), carne albă (piept, aripi), fără piele, fiartă în sos la foc mic
- Carne de pui (de peste 10 luni), carne şi piele, crude
- Carne de pui (de peste 10 luni), carne şi piele, gătită, fiartă în sos la foc mic
- Carne de pui (de peste 10 luni), carnea închisă la culoare, doar carne, crudă
- Carne de pui (de peste 10 luni), carnea închisă la culoare, doar carne, fiartă în sos la foc mic
- Carne de pui (de peste 10 luni), cu piele, măruntaie şi gât, crude
- Carne de pui (de peste 10 luni), cu piele, măruntaie şi gât, gătită, fiartă în sos la foc mic
- Carne de pui (de peste 10 luni), doar carne, crudă
- Carne de pui (de peste 10 luni), doar carne, fiartă în sos la foc mic
- Carne de pui (de peste 10 luni), măruntaie, crudă
- Carne de pui (de peste 10 luni), măruntaie, gătite, fierte
- Carne de pui (pui până în 8 luni), carne albă (piept, aripi), fără piele, crudă
- Carne de pui (pui până în 8 luni), carne albă (piept, aripi), fără piele, friptă la cuptor
- Carne de pui (pui până în 8 luni), carnea închisă la culoare, fără piele, crudă
- Carne de pui (pui până în 8 luni), carnea închisă la culoare, friptă la cuptor
- Carne de pui (pui până în 8 luni), cu piele, friptă la cuptor
- Carne de pui (pui până în 8 luni), fără piele, crudă
- Carne de pui (pui până în 8 luni), fără piele, friptă la cuptor
- Carne de pui (pui până în 8 luni), măruntaie şi gâturi cu piele, friptă la cuptor
- Carne de pui (pui până în 8 luni), măruntaie, crude
- Carne de pui (pui până în 8 luni), măruntaie, fierte
- Carne de pui crescut la sol, crudă
- Carne de pui cu piele, crudă
- Carne de pui cu piele, fiartă în sos la foc mic
- Carne de pui cu piele, friptă la cuptor
- Carne de pui cu piele, prăjită în crustă pane
- Carne de pui cu piele, prăjită, dat prin făină
- Carne de pui fără piele, crudă
- Carne de pui fără piele, fiartă în sos la foc mic
- Carne de pui fără piele, friptă
- Carne de pui fără piele, friptă la cuptor
- Carne de pui tânăr (6-8 săptămâni), aripi cu piele, crude
- Carne de pui tânăr (6-8 săptămâni), aripi cu piele, fiartă în sos la foc mic
- Carne de pui tânăr (6-8 săptămâni), aripi cu piele, friptă la cuptor
- Carne de pui tânăr (6-8 săptămâni), aripi cu piele, prăjite în crustă pane
- Carne de pui tânăr (6-8 săptămâni), aripi cu piele, prăjite, dat prin făină
- Carne de pui tânăr (6-8 săptămâni), aripi fără piele, crude