c
- Carne de vită, antricot, dezosată, fără grăsime exterioară, cu marmoraţie interioară, carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0 cm grăsime, calitate superioară, nepreparată
- Carne de vită, antricot, dezosată, fără grăsime exterioară, cu marmoraţie interioară, carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0 cm grăsime, calitatea I, la grătar
- Carne de vită, antricot, dezosată, fără grăsime exterioară, cu marmoraţie interioară, carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0 cm grăsime, calitatea I, nepreparată
- Carne de vită, antricot, dezosată, fără grăsime exterioară, cu marmoraţie interioară, carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0 cm grăsime, toate categoriile, nepreparată
- Carne de vită, antricot, fără os, doar carne slabă separabilă, sortată după 0 cm grăsime, calitate superioară, gătită la grătar
- Carne de vită, antricot, fără os, doar carne slabă separabilă, sortată după 0 cm grăsime, calitate superioară, nepreparată
- Carne de vită, antricot, fără os, doar carne slabă separabilă, sortată după 0 cm grăsime, calitatea I, gătită la grătar
- Carne de vită, antricot, fără os, doar carne slabă separabilă, sortată după 0 cm grăsime, calitatea I, nepreparată
- Carne de vită, antricot, fără os, doar carne slabă separabilă, sortată după 0 cm grăsime, toate categoriile, gătită la grătar
- Carne de vită, antricot, fără os, doar carne slabă separabilă, sortată după 0 cm grăsime, toate categoriile, nepreparată
- Carne de vită, antricot, medalion sau friptură, dezosat, carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0 cm grăsime, calitate superioară, nepreparată
- Carne de vită, antricot, medalion, carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0 cm grăsime, calitate superioară, gătită la grătar
- Carne de vită, antricot, medalion, carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0 cm grăsime, calitate superioară, nepreparată
- Carne de vită, antricot, medalion, carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0 cm grăsime, calitatea I, gătită la grătar
- Carne de vită, antricot, medalion, carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0 cm grăsime, calitatea I, nepreparată
- Carne de vită, antricot, medalion, fără os, doar carne slabă separabilă, sortată după 0 cm grăsime, calitate superioară, nepreparată
- Carne de vită, antricot, medalion, fără os, doar carne slabă separabilă, sortată după 0 cm grăsime, calitate superioară, rumenită, apoi fiartă încet
- Carne de vită, antricot, medalion, fără os, doar carne slabă separabilă, sortată după 0 cm grăsime, calitatea I, nepreparată
- Carne de vită, antricot, medalion, fără os, doar carne slabă separabilă, sortată după 0 cm grăsime, calitatea I, rumenită, apoi fiartă încet
- Carne de vită, antricot, medalion, fără os, doar carne slabă separabilă, sortată după 0 cm grăsime, toate categoriile, rumenită, apoi fiartă încet
- Carne de vită, antricot, medalion,fără os, doar carne slabă separabilă, sortată după 0 cm grăsime, toate categoriile, nepreparată
- Carne de vită, antricot, porţiune umăr, medalion, carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0 cm grăsime, calitate superioară, gătită la grătar
- Carne de vită, antricot, umăr, medalion, carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0 cm grăsime, toate categoriile, gătita, gătită la grătar
- Carne de vită, antricot, umăr, medalion, carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0 cm grăsime, toate categoriile, nepreparată
- Carne de vită, antricot/ steak, fără os, carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0,3 cm grăsime, calitate superioară, nepreparată
- Carne de vită, antricot/ steak, fără os, carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0,3 cm grăsime, calitatea I, nepreparată
- Carne de vită, cap de piept, doar carne slabă separabilă, sortată după 0,3 cm grăsime, calitatea I, nepreparată
- Carne de vită, cap de piept, doar carne slabă separabilă, sortată după 0,3 cm grăsime, calitatea I, rumenită, apoi fiartă încet
- Carne de vită, capul pieptului, carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0,3 cm grăsime, calitate superioară, nepreparată
- Carne de vită, capul pieptului, carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0,3 cm grăsime, calitatea I, nepreparată
- Carne de vită, capul pieptului, carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0,3 cm grăsime, calitatea I, rumenită, apoi fiartă încet
- Carne de vită, capul pieptului, doar carne slabă separabilă, sortată după 0,3 cm grăsime, calitate superioară, nepreparat
- Carne de vită, capul pieptului, doar carne slabă separabilă, sortată după 0,3 cm grăsime, toate categoriile, nepreparată
- Carne de vită, capul pieptului, doar carne slabă separabilă, sortată după 0,3 cm grăsime, toate categoriile, rumenită, apoi fiartă încet
- Carne de vită, capul pieptului, tăiat pe lat, fără grăsime, doar carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0 cm grăsime, calitate premium, gătită, rumenită, apoi fiartă încet
- Carne de vită, capul pieptului, tăiat subţire, fără grăsime, fără os, doar carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0 cm grăsime, calitatea I, nepreparată
- Carne de vită, capul pieptului, tăiat subţire, fără grăsime, fără os, doar carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0 cm grăsime, toate categoriile, nepreparată
- Carne de vită, capul pieptului, tranşat pe jumătate, doar carne slabă separabilă, sortată după 0 cm grăsime, calitatea I, gătită, rumenită, apoi fiartă încet
- Carne de vită, capul pieptului,doar carne slabă separabilă, sortată după 0,3 cm grăsime, calitate superioară, rumenită, apoi fiartă încet
- Carne de vită, carcasă, doar carne slabă şi grăsimi separabile, calitate premium, nepreparată
- Carne de vită, carne plată tăiată din diafragmă (muşchi), doar carne slabă separabilă, sortată după 0 cm grăsime, toate categoriile, gătită (fără ulei) la (grill în) cuptor
- Carne de vită, carne tăiată din muşchiul transversal abdominal, carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0 cm grăsime, toate categoriile, gătită (fără ulei) la (grill în) cuptor
- Carne de vită, carne tăiată din muşchiul transversal abdominal, doar carne slabă separabilă, sortată după 0 cm grăsime, toate categoriile, gătită (fără ulei) la (grill în) cuptor
- Carne de vită, ceafă cu coaste scurte, dezosată, doar carne slabă separabilă, sortată după 0 cm grăsime, calitate premium, gătită, rumenită, apoi fiartă încet
- Carne de vită, ceafă cu coaste scurte, dezosată, doar carne slabă separabilă, sortată după 0 cm grăsime, calitatea I, gătită, rumenită, apoi fiartă încet
- Carne de vită, ceafă cu os interior rotund, dezosată doar carne slabă separabilă, sortată după 0 cm grăsime, toate categoriile, nepreparată
- Carne de vită, ceafă cu os interior rotund, dezosată, doar carne slabă separabilă, sortată după 0 cm grăsime, calitate premium, nepreparată
- Carne de vită, ceafă cu os interior rotund, dezosată, doar carne slabă separabilă, sortată după 0 cm grăsime, calitatea I, nepreparată
- Carne de vită, ceafă cu os lung, doar carne slabă separabilă, sortată după 0 cm grăsime, calitate premium, gătită (fără ulei) la (grill în) cuptor
- Carne de vită, ceafă cu os lung, doar carne slabă separabilă, sortată după 0 cm grăsime, calitatea I, gătită (fără ulei) la (grill în) cuptor
- Carne de vită, ceafă cu os, carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0,3 cm grăsime, toate categoriile, nepreparată
- Carne de vită, ceafă cu os, doar carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0,3 cm grăsime, calitate premium, gătită, rumenită, apoi fiartă încet
- Carne de vită, ceafă cu os, doar carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0,3 cm grăsime, calitate premium, nepreparată
- Carne de vită, ceafă cu os, doar carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0,3 cm grăsime, calitatea I, gătită, rumenită, apoi fiartă încet
- Carne de vită, ceafă cu os, doar carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0,3 cm grăsime, calitatea I, nepreparată
- Carne de vită, ceafă cu os, doar carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0,3 cm grăsime, toate categoriile, gătită, rumenită, apoi fiartă încet
- Carne de vită, ceafă fără os, doar carne slabă separabilă, sortată după 0 cm grăsime, calitate premium, fierte, prăjite
- Carne de vită, ceafă fără os, sortată după 0 cm grăsime, calitatea I, gătită, fripta
- Carne de vită, ceafă fragedă fără os, tip America’s Beef, doar carne slabă separabilă, sortată după 0 cm grăsime, calitate premium, fierte, prăjite
- Carne de vită, ceafă fragedă fără os, tip America’s Beef, doar carne slabă separabilă, sortată după 0 cm grăsime, calitatea I, gătită, fripta
- Carne de vită, ceafă fragedă fără os, tip America’s Beef, doar carne slabă separabilă, sortată după 0 cm grăsime, toate categoriile, gătită, fripta
- Carne de vită, ceafă porţiune interioară, fripturi fără os, doar carne slabă separabilă, sortată după 0 cm grăsime, calitate premium, gătită la gratar
- Carne de vită, ceafă porţiune interioară, fripturi fără os, doar carne slabă separabilă, sortată după 0 cm grăsime, calitatea I, gătită, la gratar
- Carne de vită, ceafă porţiune interioară, fripturi fără os, doar carne slabă separabilă, sortată după 0 cm grăsime, calitatea I, nepreparată
- Carne de vită, ceafă porţiune interioară, fripturi fără os, doar carne slabă separabilă, sortată după 0 cm grăsime, toate categoriile, gătită, la gratar
- Carne de vită, ceafă tip file, doar carne slabă separabilă, sortată după 0 cm grăsime, calitate premium, gătită (fără ulei) la (grill în) cuptor
- Carne de vită, ceafă tip file, doar carne slabă separabilă, sortată după 0 cm grăsime, calitatea I, gătită (fără ulei) la (grill în) cuptor
- Carne de vită, ceafă, bucată exterioară, doar carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0,3 cm grăsime, calitate premium, gătită, rumenită, apoi fiartă încet
- Carne de vită, ceafă, bucată exterioară, doar carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0,3 cm grăsime, calitate premium, nepreparată
- Carne de vită, ceafă, bucată exterioară, doar carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0,3 cm grăsime, calitatea I, gătită, rumenită, apoi fiartă încet
- Carne de vită, ceafă, bucată exterioară, doar carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0,3 cm grăsime, calitatea I, nepreparată
- Carne de vită, ceafă, bucată exterioară, doar carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0,3 cm grăsime, toate categoriile, nepreparată
- Carne de vită, ceafă, bucată pentru fripturi gătite înăbuşit (carne prea tare pentru grill), doar carne slabă separabilă, sortată după 0 cm grăsime, calitate premium, gătită, rumenită, apoi fiartă încet
- Carne de vită, ceafă, bucată pentru fripturi gătite înăbuşit (carne prea tare pentru grill), doar carne slabă separabilă, sortată după 0 cm grăsime, calitatea I, gătită, rumenită, apoi fiartă încet
- Carne de vită, ceafă, bucată pentru fripturi gătite înăbuşit (carne prea tare pentru grill), doar carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0 cm grăsime, calitate premium, gătită, rumenită, apoi fiartă încet
- Carne de vită, ceafă, bucată pentru fripturi gătite înăbuşit (carne prea tare pentru grill), doar carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0 cm grăsime, toate categoriile, gătită, rumenită, apoi fiartă încet
- Carne de vită, ceafă, gât cu junghietură şi salbă, bucaă sau fripturi, fără os, doar carne slabă separabilă, sortată după 0 cm grăsime, toate categoriile, gătită, rumenită, apoi fiartă încet
- Carne de vită, ceafă, gât cu junghietură şi salbă, bucată sau fripturi, dezosată, doar carne slabă separabilă, sortată după 0 cm grăsime, toate categoriile, nepreparată
- Carne de vită, ceafă, gât cu junghietură şi salbă, bucataă sau fripturi, dezosată, doar carne slabă separabilă, sortată după 0 cm grăsime, calitatea I, nepreparată
- Carne de vită, ceafă, gât cu junghietură şi salbă, fripturi fără os, doar carne slabă separabilă, sortată după 0 cm grăsime, calitate premium, nepreparată
- Carne de vită, ceafă, gât cu junghietură şi salbă, medalioane, fără os, doar carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0 cm grăsime, calitate premium, nepreparată
- Carne de vită, ceafă, gât cu junghietură şi salbă, medalioane, fără os, doar carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0 cm grăsime, calitatea I, nepreparată
- Carne de vită, ceafă, gât cu junghietură şi salbă, medalioane, fără os, doar carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0 cm grăsime, toate categoriile, nepreparată
- Carne de vită, ceafă, porţiune exterioară, carne slabă separabilă, sortată după 0 cm grăsime, toate categoriile, gătită, rumenită, apoi fiartă încet
- Carne de vită, ceafă, porţiune interioară, bucată pentru gătit înăbuşit, fără os, doar carne slabă separabilă, sortată după 0 cm grăsime, calitate premium, gătită, rumenită, apoi fiartă încet
- Carne de vită, ceafă, porţiune interioară, bucată pentru gătit înăbuşit, fără os, doar carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0 cm grăsime, calitatea I, gătită, rumenită, apoi fiartă încet
- Carne de vită, ceafă, porţiune interioară, fripturi fără os, doar carne slabă separabilă, sortată după 0 cm grăsime, toate categoriile, nepreparată
- Carne de vită, ceafă, porţiune interioară, mai puţin fragedă, pentru gătit înăbuşit, doar carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0 cm grăsime, calitate premium, gătită, rumenită, apoi fiartă încet
- Carne de vită, ceafă, porţiune interioară, mai puţin fragedă, pentru gătit înăbuşit, fără os, doar carne slabă separabilă, sortată după 0 cm grăsime, calitatea I, gătită, rumenită, apoi fiartă încet
- Carne de vită, ceafă,bucată exterioară, doar carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0,3 cm grăsime, toate categoriile, gătită, rumenită, apoi fiartă încet
- Carne de vită, coaste cu os, doar carne slabă separabilă, sortată după 0,3 cm grăsime, calitate superioară, gătită la grătar
- Carne de vită, coaste cu os, doar carne slabă separabilă, sortată după 0,3 cm grăsime, calitate superioară, nepreparată
- Carne de vită, coaste cu os, doar carne slabă separabilă, sortată după 0,3 cm grăsime, calitate superioară, prăjită
- Carne de vită, coaste cu os, doar carne slabă separabilă, sortată după 0,3 cm grăsime, calitatea I, friptă
- Carne de vită, coaste cu os, doar carne slabă separabilă, sortată după 0,3 cm grăsime, calitatea I, gătită la grătar
- Carne de vită, coaste cu os, doar carne slabă separabilă, sortată după 0,3 cm grăsime, calitatea I, nepreparată
- Carne de vită, coaste cu os, doar carne slabă separabilă, sortată după 0,3 cm grăsime, toate categoriile, friptă
- Carne de vită, coaste cu os, doar carne slabă separabilă, sortată după 0,3 cm grăsime, toate categoriile, gătită la grătar
- Carne de vită, coaste cu os, doar carne slabă separabilă, sortată după 0,3 cm grăsime, toate categoriile, nepreparată
- Carne de vită, coaste mici (coastele 10-12), doar carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0,3 cm grăsime, calitate premium, gătită (fără ulei) la (grill în) cuptor