c
- Carne de vită, coaste ochi friptură / friptură, fără os, carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0,3 cm grăsime, toate categoriile, nepreparată
- Carne de vită, coaste, spate coaste, cu os, carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0 cm grăsime, calitate superioară, nepreparată
- Carne de vită, coaste, spate coaste, cu os, carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0 cm grăsime, calitate superioară, rumenită, apoi fiartă încet
- Carne de vită, coaste, spate coaste, cu os, carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0 cm grăsime, calitatea I, nepreparată
- Carne de vită, coaste, spate coaste, cu os, carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0 cm grăsime, calitatea I, rumenită, apoi fiartă încet
- Carne de vită, coaste, spate coaste, cu os, carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0 cm grăsime, toate categoriile, nepreparată
- Carne de vită, coaste, spate coaste, cu os, carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0 cm grăsime, toate categoriile, rumenită, apoi fiartă încet
- Carne de vită, coaste, spate, cu os, doar carne slabă separabilă, sortată după 0 cm grăsime, calitate superioară, nepreparată
- Carne de vită, coaste, spate, cu os, doar carne slabă separabilă, sortată după 0 cm grăsime, calitatea I, nepreparată
- Carne de vită, coaste, spate, cu os, doar carne slabă separabilă, sortată după 0 cm grăsime, calitatea I, rumenită, apoi fiartă încet
- Carne de vită, coaste, spate, cu os, doar carne slabă separabilă, sortată după 0 cm grăsime, toate categoriile, nepreparată
- Carne de vită, coaste, spate, cu os, doar carne slabă separabilă, sortată după 0 cm grăsime, toate categoriile, rumenită, apoi fiartă încet
- Carne de vită, coaste, spate, cu os,, doar carne slabă separabilă, sortată după 0 cm grăsime, calitate superioară, rumenită, apoi fiartă încet
- Carne de vită, coastele 10-1), doar carne slabă separabilă, sortată după 0,3 cm grăsime, calitatea I, gătită (fără ulei) la (grill în) cuptor
- Carne de vită, coastele 10-12, doar carne slabă separabilă, sortată după 0,3 cm grăsime, calitate superioară, gătită (fără ulei) la (grill în) cuptor
- Carne de vită, coastele 10-12, doar carne slabă separabilă, sortată după 0,3 cm grăsime, calitate superioară, nepreparată
- Carne de vită, coastele 10-12, doar carne slabă separabilă, sortată după 0,3 cm grăsime, calitatea I, nepreparată
- Carne de vită, coastele 10-12, doar carne slabă separabilă, sortată după 0,3 cm grăsime, toate categoriile, gătită (fără ulei) la (grill în) cuptor
- Carne de vită, coastele 10-12, doar carne slabă separabilă, sortată după 0,3 cm grăsime, toate categoriile, nepreparată
- Carne de vită, cotlet porţionat în stil rustic (bucăţi late de 3-4 degete), muschi din zona toracică, , doar carne slabă separabilă, sortată dupa 0 cm grăsime, calitatea I, rumenită, apoi fiartă încet
- Carne de vită, cotlet porţionat în stil rustic (bucăţi late de 3-4 degete), muschi din zona toracică, , fără os, doar carne slabă separabilă, sortată după 0 cm grăsime, calitate superioară, nepreparată
- Carne de vită, cotlet porţionat în stil rustic (bucăţi late de 3-4 degete), muschi din zona toracică, , fără os, doar carne slabă separabilă, sortată după 0 cm grăsime, calitatea I, nepreparată
- Carne de vită, cotlet porţionat în stil rustic (bucăţi late de 3-4 degete), muschi din zona toracică, , fără os, doar carne slabă separabilă, sortată după 0 cm grăsime, toate categoriile, nepreparată
- Carne de vită, cotlet porţionat în stil rustic (bucăţi late de 3-4 degete), muschi din zona toracică, , fără os, doar carne slabă separabilă, sortată după 0 cm grăsime, toate categoriile, rumenită, apoi fiartă încet
- Carne de vită, cotlet porţionat în stil rustic (bucăţi late de 3-4 degete), muschi din zona toracică, fără os, doar carne slabă separabilă, sortată după 0 cm grăsime, calitate superioară, rumenită, apoi fiartă încet
- Carne de vită, de pe coaste, fără os, doar carne slabă separabilă, sortată după 0,3 cm grăsime, calitatea I, friptă
- Carne de vită, de pe coaste, fără os, doar carne slabă separabilă, sortată după 0,3 cm grăsime, toate categoriile, gătită la grătar
- Carne de vită, de sus loin friptură petite, dezosată, carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0,3 cm grăsime, toate categoriile, friptă
- Carne de vită, diverse sortimente de muşchi de friptură, doar carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0,3 cm grăsime, calitatea I, gătită, la gratar
- Carne de vită, diverse sortimente de muşchi pentru friptură, doar carne slabă separabilă, sortată după 0,3 cm grăsime, calitatea I, gătită (fără ulei) la (grill în) cuptor
- Carne de vită, diverse sortimente de muşchi pentru friptură, doar carne slabă separabilă, sortată după 0,3 cm grăsime, calitatea I, nepreparată
- Carne de vită, diverse sortimente de muşchi pentru friptură, doar carne slabă separabilă, sortată după 0,3 cm grăsime, toate categoriile, gătită (fără ulei) la (grill în) cuptor
- Carne de vită, diverse sortimente de muşchi pentru friptură,doar carne slabă separabilă, sortată după 0,3 cm grăsime, toate categoriile, nepreparate
- Carne de vită, fleică din porţiunea superioară pentru friptură doar carne slabă separabilă, sortată după 0,3 cm grăsime, calitate superioară, gătită (fără ulei) la (grill în) cuptor
- Carne de vită, fleică exterioară, fleică, carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0 cm grăsime, calitate superioară, gătită la grătar
- Carne de vită, fleică exterioară, fleică, carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0 cm grăsime, calitate superioară, nepreparată
- Carne de vită, fleică exterioară, fleică, carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0 cm grăsime, calitatea I, gătită la grătar
- Carne de vită, fleică exterioară, fleică, carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0 cm grăsime, toate categoriile, gătită la grătar
- Carne de vită, fleică exterioară, fleică, carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0 cm grăsime, toate categoriile, nepreparată
- Carne de vită, fleică exterioară, fleicăă, carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0 cm grăsime, calitatea I, nepreparată
- Carne de vită, fleică friptură, doar carne slabă separabilă, sortată după 0 cm grăsime, calitate superioară, gătită (fără ulei) la (grill în) cuptor
- Carne de vită, fleică friptură, doar carne slabă separabilă, sortată după 0 cm grăsime, calitate superioară, nepreparată
- Carne de vită, fleică friptură, doar carne slabă separabilă, sortată după 0 cm grăsime, toate categoriile, gătită (fără ulei) la (grill în) cuptor
- Carne de vită, fleică friptură, doar carne slabă separabilă, sortată după 0 cm grăsime, toate categoriile, nepreparată
- Carne de vită, fleică superioară, carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0 cm grăsime, calitate superioară, nepreparată
- Carne de vită, fleică superioară, fără os, carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0 cm grăsime, calitate superioară, nepreparată
- Carne de vită, fleică superioară, fără os, carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0 cm grăsime, calitatea I, nepreparată
- Carne de vită, fleică superioară, fără os, carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0 cm grăsime, toate categoriile, nepreparată
- Carne de vită, fleică, din porţiunea inferioară, pentru friptură, doar carne slabă separabilă, sortată după 0,3 cm grăsime, calitate superioară, rumenită, apoi fiartă încet
- Carne de vită, fleică, din porţiunea inferioară, pentru friptură, doar carne slabă separabilă, sortată după 0,3 cm grăsime, toate categoriile, nepreparate
- Carne de vită, fleică, friptură, doar carne slabă separabilă, sortată după 0 cm grăsime, calitatea I, gătită (fără ulei) la (grill în) cuptor
- Carne de vită, fleică, friptură, doar carne slabă separabilă, sortată după 0 cm grăsime, calitatea I, gătită, rumenită, apoi fiartă încet
- Carne de vită, fleică, friptură, doar carne slabă separabilă, sortată după 0 cm grăsime, calitatea I, nepreparată
- Carne de vită, fleică, friptură, doar carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0 cm grăsime, calitate premium, gătită (fără ulei) la (grill în) cuptor
- Carne de vită, fleică, friptură, doar carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0 cm grăsime, calitate premium, nepreparată
- Carne de vită, fleică, friptură, doar carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0 cm grăsime, calitatea I, gătită (fără ulei) la (grill în) cuptor
- Carne de vită, fleică, friptură, doar carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0 cm grăsime, calitatea I, gătită, rumenită, apoi fiartă încet
- Carne de vită, fleică, friptură, doar carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0 cm grăsime, calitatea I, nepreparată
- Carne de vită, fleică, friptură, doar carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0 cm grăsime, toate categoriile, gătită (fără ulei) la (grill în) cuptor
- Carne de vită, fleică, friptură, doar carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0 cm grăsime, toate categoriile, nepreparată
- Carne de vită, fleică, medalioane de friptură, doar carne slabă separabilă, sortată după 0,3 cm grăsime, calitate superioară, prăjită
- Carne de vită, fleică, medalioane, fără os, carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0 cm grăsime, calitatea I, nepreparată
- Carne de vită, fleică, medalioane, fără os, carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0 cm grăsime, toate categoriile, nepreparată
- Carne de vită, fleică, medalioane, fără os, doar carne slabă separabilă, sortată după 0 cm grăsime, calitate superioară, gătită la grătar
- Carne de vită, fleică, medalioane, fără os, doar carne slabă separabilă, sortată după 0 cm grăsime, calitate superioară, nepreparată
- Carne de vită, fleică, medalioane, fără os, doar carne slabă separabilă, sortată după 0 cm grăsime, calitatea I, gătită la grătar
- Carne de vită, fleică, medalioane, fără os, doar carne slabă separabilă, sortată după 0 cm grăsime, toate categoriile, gătită la grătar
- Carne de vită, fleică, medalioane, friptură, doar carne slabă separabilă, sortată după 0,3 cm grăsime, toate categoriile, friptă
- Carne de vită, fleică, medalioane, friptură, doar carne slabă separabilă, sortată după 0,3 cm grăsime, toate categoriile, nepreparate
- Carne de vită, fleică, medalion, dezosată, carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0 cm grăsime, calitate superioară, nepreparată
- Carne de vită, fleică, medalion, dezosată, carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0 cm grăsime, toate categoriile, nepreparată
- Carne de vită, fleică, medalion, fără os carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0 cm grăsime, calitatea I, nepreparată
- Carne de vită, fleică, medalion, fără os, carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0 cm grăsime, calitate superioară, nepreparată
- Carne de vită, fleică, porţiune inferioară, de fripturi, doar carne slabă separabilă, sortată după 0,3 cm grăsime, toate categoriile, gătită
- Carne de vită, fleică, porţiune inferioară, de fripturi, doar carne slabă separabilă, sortată după 0,3 cm grăsime, toate categoriile, rumenită, apoi fiartă încet
- Carne de vită, fleică, porţiune superioară, fără os, doar carne slabă separabilă, sortată după 0 cm grăsime, calitate superioară, prăjită
- Carne de vită, fleică, porţiune superioară, fără os, doar carne slabă separabilă, sortată după 0 cm grăsime, calitatea I, friptă
- Carne de vită, fleică, porţiune superioară, fără os, doar carne slabă separabilă, sortată după 0 cm grăsime, toate categoriile, friptă
- Carne de vită, fleică, rasol, friptură, carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0 cm grăsime, toate categoriile, gătită la grătar
- Carne de vită, fleică, rasol, friptură, carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0 cm grăsime, toate categoriile, nepreparată
- Carne de vită, friptură antricot sau steak, dezosată, carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0 cm grăsime, calitate superioară, nepreparată
- Carne de vită, friptură antricot sau steak, dezosată, carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0 cm grăsime, calitatea I, nepreparată
- Carne de vită, friptură de la umăr, fără os, doar carne slabă separabilă, sortată după 0 cm grăsime, calitate superioară, rumenită, apoi fiartă încet
- Carne de vită, friptură de la umăr, fără os, doar carne slabă separabilă, sortată după 0 cm grăsime, calitatea I, rumenită, apoi fiartă încet
- Carne de vită, friptură de la umăr, fără os, doar carne slabă separabilă, sortată după 0 cm grăsime, toate categoriile, rumenită, apoi fiartă încet
- Carne de vită, friptură de pe coaste, fără os, carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0,3 cm grăsime, calitate superioară, gătită la grătar
- Carne de vită, friptură de pe coaste, fără os, carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0,3 cm grăsime, calitate superioară, prăjită
- Carne de vită, friptură de pe coaste, fără os, carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0,3 cm grăsime, calitatea I, friptă
- Carne de vită, friptură de pe coaste, fără os, carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0,3 cm grăsime, calitatea I, gătită la grătar
- Carne de vită, friptură de pe coaste, fără os, carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0,3 cm grăsime, toate categoriile, friptă
- Carne de vită, friptură de pe coaste, fără os, carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0,3 cm grăsime, toate categoriile, gătită la grătar
- Carne de vită, friptură din porţiunea umărului, dezosată, doar carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0 cm grăsime, calitate premium, gătită la grătar
- Carne de vită, friptură din porţiunea umărului, dezosată, doar carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0 cm grăsime, calitate premium, nepreparată
- Carne de vită, friptură din porţiunea umărului, dezosată, doar carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0 cm grăsime, calitatea I, nepreparată
- Carne de vită, friptură din porţiunea umărului, dezosată, doar carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0 cm grăsime, toate categoriile, nepreparată
- Carne de vită, friptură din spată, fără os, carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0 cm grăsime, calitate superioară, gătită la grătar
- Carne de vită, friptură din spată, fără os, carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0 cm grăsime, calitatea I, gătită la grătar
- Carne de vită, friptură fără os, slabă, calitatea I, nepreparată
- Carne de vită, friptură fără os, slabă, selecţii, nepreparată
- Carne de vită, friptură fără os, toate categoriile, nepreparată