Cardon (anghinare americană), gătit, fiert, scurs de apă, cu sare

Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 0.02
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.044
Acizi graşi saturaţi (total) g 0.012
Macronutrienți
Apă g 93.46
Aport caloric / Energic total kcal 20
Carbohidraţi (total) g 4.74
Fibre (total) g 1.7
Lipide / Grăsimi (total) g 0.11
Proteine g 0.76
Minerale
Calciu mg 72
Cupru mg 0.029
Fier mg 0.73
Fosfor mg 23
Magneziu mg 43
Mangan mg 0.133
Potasiu mg 392
Seleniu µg 1
Sodiu mg 412
Zinc mg 0.18
Vitamine
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.018
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.031
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 0.294
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.097
Vitamina B6 mg 0.042
Vitamina C mg 1.7
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 22

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”