Cârnăciori de curcan, mezeluri, proaspeţi, cruzi

Cantitate Unitate de masură Greutate (grame)
1 porţie/bucată 57
Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 1.572
Acid glutamic g 2.762
Alanină g 1.025
Histidină g 0.468
Cistină g 0.204
Valină g 0.802
Prolină g 0.737
Serină g 0.729
Fenilalanină g 0.67
Glicină g 0.935
Hidroxiprolină g 0.188
Triptofan g 0.13
Treonină g 0.711
Izoleucină g 0.777
Leucină g 1.316
Lizină g 1.472
Metionină g 0.415
Tirozină g 0.575
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 2.624
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 2.386
Acizi graşi saturaţi (total) g 1.963
Acizi graşi trans (total) g 0.35
Colesterol mg 75
Macronutrienți
Apă g 70.42
Aport caloric / Energic total kcal 155
Carbohidraţi (total) g 0.47
Lipide / Grăsimi (total) g 8.08
Proteine g 18.79
Minerale
Calciu mg 19
Cupru mg 0.086
Fier mg 1.17
Fosfor mg 177
Magneziu mg 19
Mangan mg 0.021
Potasiu mg 262
Sodiu mg 593
Zinc mg 3.06
Fitonutrienți
Alfa caroten µg 11
Beta caroten µg 11
Beta Cryptoxanthina µg 11
Licopen µg 11
Luteină + zeaxantină µg 11
Vitamine
Retinol µg 11
Vitamina A, IU IU 75
Vitamina A, RAE µg 13
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.077
Vitamina E (alfa-tocoferol) mg 0.13
Vitamina B12 µg 1.3
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.234
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 4.6
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 1.02
Vitamina B6 mg 0.431
Vitamina C mg 2.3
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 5

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”