Cârnăciori semiuscaţi Lebanon Bologna, carne de vită

Cantitate Unitate de masură Greutate (grame)
1 porţie 57
Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Betaină mg 6.8
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 4.436
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.258
Acizi graşi saturaţi (total) g 2.794
Colesterol mg 55
Macronutrienți
Apă g 65.77
Aport caloric / Energic total kcal 172
Carbohidraţi (total) g 0.44
Lipide / Grăsimi (total) g 10.44
Proteine g 19.03
Minerale
Calciu mg 20
Cupru mg 0.073
Fier mg 2.15
Fosfor mg 192
Magneziu mg 20
Mangan mg 0.022
Potasiu mg 330
Seleniu µg 15.7
Sodiu mg 1374
Zinc mg 3.84
Vitamine
Colină (Vitamina B4) mg 62.7
Vitamina D (D2 + D3) µg 0.3
Retinol µg 12
Vitamina A, IU IU 39
Vitamina A, RAE µg 12
Vitamina D IU 10
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.101
Vitamina E (alfa-tocoferol) mg 0.57
Vitamina B12 µg 2.9
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.165
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 3.223
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.32
Vitamina B6 mg 0.391
Vitamina K (Filochinonă - vit K1) µg 0.3
Vitamina C mg 0.9
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 6

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”