Cârnaţi afumaţi, carne de porc şi vită, cu făină şi lapte praf degresat adăugate

Cantitate Unitate de masură Greutate (grame)
1 cârnăcior 68
Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 1.273
Acid glutamic g 2.252
Alanină g 0.885
Arginină g 0.869
Histidină g 0.434
Cistină g 0.162
Betaină mg 2.5
Valină g 0.676
Prolină g 0.837
Serină g 0.591
Fenilalanină g 0.54
Glicină g 0.972
Triptofan g 0.14
Treonină g 0.572
Izoleucină g 0.621
Leucină g 1.076
Lizină g 1.079
Metionină g 0.359
Tirozină g 0.459
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 9.89
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 2.251
Acizi graşi saturaţi (total) g 7.789
Colesterol mg 65
Macronutrienți
Apă g 57.4
Aport caloric / Energic total kcal 268
Carbohidraţi (total) g 3.96
Glucide/Zaharuri (total) g 3
Lipide / Grăsimi (total) g 21.43
Proteine g 13.97
Minerale
Calciu mg 66
Cupru mg 0.09
Fier mg 1.44
Fosfor mg 110
Magneziu mg 13
Mangan mg 0.052
Potasiu mg 155
Seleniu µg 15.9
Sodiu mg 1272
Zinc mg 2
Vitamine
Colină (Vitamina B4) mg 84.6
Vitamina D (D2 + D3) µg 0.8
Vitamina D IU 32
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.235
Vitamina E (alfa-tocoferol) mg 0.22
Vitamina B12 µg 1.32
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.176
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 2.701
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.61
Vitamina B6 mg 0.13
Vitamina K (Filochinonă - vit K1) µg 1.6
Vitamina C mg 3.2
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 2

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”