Cârnaţi Bologna, carne de vită şi de porc

Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 1.55
Acid glutamic g 2.718
Alanină g 0.966
Arginină g 1.03
Histidină g 0.646
Cistină g 0.209
Betaină mg 5.8
Valină g 0.927
Prolină g 0.782
Serină g 0.714
Fenilalanină g 0.689
Glicină g 0.805
Triptofan g 0.214
Treonină g 0.77
Izoleucină g 0.809
Leucină g 1.385
Lizină g 1.499
Metionină g 0.445
Tirozină g 0.606
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 10.526
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 1.12
Acizi graşi saturaţi (total) g 9.301
Colesterol mg 60
Macronutrienți
Apă g 51.87
Aport caloric / Energic total kcal 308
Carbohidraţi (total) g 5.49
Glucide/Zaharuri (total) g 4.42
Lipide / Grăsimi (total) g 24.59
Proteine g 15.2
Minerale
Calciu mg 85
Cupru mg 0.052
Fier mg 1.21
Fluor µg 36
Fosfor mg 163
Magneziu mg 17
Mangan mg 0.018
Potasiu mg 315
Seleniu µg 24.6
Sodiu mg 960
Zinc mg 2.3
Vitamine
Colină (Vitamina B4) mg 65.6
Vitamina D (D2 + D3) µg 0.8
Retinol µg 25
Vitamina A, IU IU 84
Vitamina A, RAE µg 25
Vitamina D IU 32
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.217
Vitamina B12 µg 1.82
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.185
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 2.521
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.415
Vitamina B6 mg 0.297
Vitamina K (Filochinonă - vit K1) µg 0.3
Vitamina C mg 0.8
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 6

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”