Cârnaţi Bologna, din carne de porc, curcan si carne de vită

Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 1.143
Acid glutamic g 1.889
Alanină g 0.724
Arginină g 0.908
Histidină g 0.361
Cistină g 0.135
Valină g 0.614
Prolină g 0.522
Serină g 0.493
Fenilalanină g 0.474
Glicină g 0.664
Triptofan g 0.126
Treonină g 0.509
Izoleucină g 0.54
Leucină g 0.937
Lizină g 1.024
Metionină g 0.298
Tirozină g 0.388
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 12.789
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 2.512
Acizi graşi saturaţi (total) g 11.7
Colesterol mg 75
Macronutrienți
Apă g 45.37
Aport caloric / Energic total kcal 336
Carbohidraţi (total) g 6.66
Glucide/Zaharuri (total) g 1.35
Lipide / Grăsimi (total) g 29.25
Proteine g 11.56
Minerale
Calciu mg 31
Cupru mg 0.093
Fier mg 1.2
Fluor µg 36
Fosfor mg 128
Magneziu mg 14
Mangan mg 0.265
Potasiu mg 222
Seleniu µg 12.4
Sodiu mg 1055
Zinc mg 2.22
Vitamine
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.152
Vitamina B12 µg 1.08
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.15
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 3.31
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.36
Vitamina B6 mg 0.388
Vitamina C mg 11
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 4

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”