Cârnaţi Bratwurst, carne de porc, fierţi

Cantitate Unitate de masură Greutate (grame)
1 cârnăcior gătit 85
Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 2.537
Acid glutamic g 4.282
Alanină g 1.594
Arginină g 1.7
Histidină g 1.093
Cistină g 0.349
Betaină mg 3.6
Valină g 1.484
Prolină g 1.099
Serină g 1.13
Fenilalanină g 1.092
Glicină g 1.299
Triptofan g 0.347
Treonină g 1.249
Izoleucină g 1.281
Leucină g 2.195
Lizină g 2.46
Metionină g 0.724
Tirozină g 0.953
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 14.692
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 2.632
Acizi graşi saturaţi (total) g 9.998
Colesterol mg 74
Macronutrienți
Apă g 51.45
Aport caloric / Energic total kcal 333
Carbohidraţi (total) g 2.85
Lipide / Grăsimi (total) g 29.18
Proteine g 13.72
Minerale
Calciu mg 28
Cupru mg 0.104
Fier mg 0.53
Fosfor mg 208
Magneziu mg 21
Mangan mg 0.014
Potasiu mg 348
Seleniu µg 39.7
Sodiu mg 846
Zinc mg 3.25
Vitamine
Colină (Vitamina B4) mg 94
Vitamina D (D2 + D3) µg 1.1
Retinol µg 2
Vitamina A, IU IU 6
Vitamina A, RAE µg 2
Vitamina D IU 44
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.459
Vitamina E (alfa-tocoferol) mg 0.26
Vitamina B12 µg 0.73
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.307
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 4.795
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.666
Vitamina B6 mg 0.327
Vitamina K (Filochinonă - vit K1) µg 3.4
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 3

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”