Cârnaţi Cheesefurter, cu brânză afumată, carne de porc / carne de vită

Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 1.24
Acid glutamic g 2.35
Alanină g 0.83
Arginină g 0.84
Histidină g 0.47
Cistină g 0.15
Betaină mg 6.5
Valină g 0.69
Prolină g 0.97
Serină g 0.6
Fenilalanină g 0.56
Glicină g 0.91
Triptofan g 0.15
Treonină g 0.54
Izoleucină g 0.62
Leucină g 1.1
Lizină g 1.16
Metionină g 0.36
Tirozină g 0.52
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 13.64
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 3.02
Acizi graşi saturaţi (total) g 10.47
Colesterol mg 68
Macronutrienți
Apă g 52.5
Aport caloric / Energic total kcal 328
Carbohidraţi (total) g 1.37
Glucide/Zaharuri (total) g 1.51
Lipide / Grăsimi (total) g 29
Proteine g 14.1
Minerale
Calciu mg 58
Cupru mg 0.07
Fier mg 1.08
Fluor µg 11.2
Fosfor mg 178
Magneziu mg 13
Mangan mg 0.03
Potasiu mg 206
Seleniu µg 15.7
Sodiu mg 1082
Zinc mg 2.25
Fitonutrienți
Fitosteroli mg 3
Vitamine
Colină (Vitamina B4) mg 63.1
Vitamina D (D2 + D3) µg 0.3
Retinol µg 6
Vitamina A, IU IU 19
Vitamina A, RAE µg 6
Vitamina D IU 12
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.25
Vitamina E (alfa-tocoferol) mg 0.24
Vitamina B12 µg 1.73
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.16
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 2.9
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.76
Vitamina B6 mg 0.13
Vitamina K (Filochinonă - vit K1) µg 1.6
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 3

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”