Cârnaţi de pui, carne slabă

Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 1.739
Acid glutamic g 2.811
Alanină g 1.178
Arginină g 1.248
Histidină g 0.555
Cistină g 0.266
Betaină mg 8.9
Valină g 0.935
Prolină g 1.025
Serină g 0.697
Fenilalanină g 0.748
Glicină g 1.431
Hidroxiprolină g 0.076
Triptofan g 0.212
Treonină g 0.796
Izoleucină g 0.942
Leucină g 1.393
Lizină g 1.549
Metionină g 0.507
Tirozină g 0.611
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 1.654
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.739
Acizi graşi saturaţi (total) g 0.621
Acizi graşi trans (total) g 0.038
Colesterol mg 45
Macronutrienți
Apă g 72.41
Aport caloric / Energic total kcal 110
Carbohidraţi (total) g 4.66
Glucide/Zaharuri (total) g 0.57
Glucoză / dextroză (inclusă în glucide) g 0.52
Maltoză (inclusă în glucide) g 0.06
Lipide / Grăsimi (total) g 2.73
Proteine g 16.64
Minerale
Calciu mg 16
Cupru mg 0.087
Fier mg 0.41
Fosfor mg 297
Magneziu mg 24
Mangan mg 0.017
Potasiu mg 439
Seleniu µg 14.5
Sodiu mg 1059
Zinc mg 0.6
Vitamine
Colină (Vitamina B4) mg 49.7
Vitamina D IU 2
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.042
Vitamina E (alfa-tocoferol) mg 0.27
Vitamina B12 µg 0.36
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.164
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 8.09
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 1.106
Vitamina B6 mg 0.37
Vitamina K (Menachinonă-4 - vit K2) µg 6.9
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 6

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”