Cârnaţi din carne de pui, carne de vită, carne de porc, fără coajă, afumaţi

Cantitate Unitate de masură Greutate (grame)
1 cârnăcior 84
Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 1.184
Acid glutamic g 2.036
Alanină g 0.804
Arginină g 0.855
Histidină g 0.426
Cistină g 0.155
Valină g 0.661
Prolină g 0.77
Serină g 0.562
Fenilalanină g 0.519
Glicină g 0.814
Triptofan g 0.145
Treonină g 0.565
Izoleucină g 0.613
Leucină g 1.044
Lizină g 1.092
Metionină g 0.334
Tirozină g 0.448
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 7.165
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.846
Acizi graşi saturaţi (total) g 4.8
Colesterol mg 120
Macronutrienți
Apă g 60.5
Aport caloric / Energic total kcal 216
Carbohidraţi (total) g 8.1
Glucide/Zaharuri (total) g 1.9
Lipide / Grăsimi (total) g 14.3
Proteine g 13.6
Minerale
Calciu mg 100
Cupru mg 0.063
Fier mg 4.8
Fosfor mg 132
Magneziu mg 14
Mangan mg 0.015
Potasiu mg 246
Seleniu µg 20.2
Sodiu mg 1034
Zinc mg 2.68
Vitamine
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.09
Vitamina B12 µg 1.6
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.166
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 1.847
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.413
Vitamina B6 mg 0.213
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 6

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”