Cârnaţi din carne de vită cu miere

Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 1.65
Acid glutamic g 2.679
Alanină g 1.228
Arginină g 1.255
Histidină g 0.538
Cistină g 0.22
Valină g 0.853
Prolină g 1.011
Serină g 0.758
Fenilalanină g 0.696
Glicină g 1.379
Triptofan g 0.152
Treonină g 0.779
Izoleucină g 0.761
Leucină g 1.388
Lizină g 1.516
Metionină g 0.449
Tirozină g 0.562
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 4.82
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.49
Acizi graşi saturaţi (total) g 4.08
Colesterol mg 50
Macronutrienți
Apă g 64.78
Aport caloric / Energic total kcal 182
Carbohidraţi (total) g 2.18
Lipide / Grăsimi (total) g 10.5
Proteine g 18.58
Minerale
Calciu mg 9
Cupru mg 0.1
Fier mg 2.2
Fosfor mg 137
Magneziu mg 16
Mangan mg 0.037
Potasiu mg 291
Seleniu µg 15.6
Sodiu mg 1322
Zinc mg 3.25
Vitamine
Vitamina D (D2 + D3) µg 1
Vitamina D IU 40
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.08
Vitamina B12 µg 2.35
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.182
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 4.165
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.49
Vitamina B6 mg 0.27
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 4

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”