Cârnaţi din carne presată de porc şi de vită

Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 1.602
Acid glutamic g 2.161
Alanină g 0.984
Arginină g 1.13
Histidină g 0.495
Cistină g 0.281
Valină g 0.871
Prolină g 0.891
Serină g 0.645
Fenilalanină g 0.623
Glicină g 1.203
Triptofan g 0.162
Treonină g 0.664
Izoleucină g 0.785
Leucină g 1.28
Lizină g 1.447
Metionină g 0.352
Tirozină g 0.613
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 9.93
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 2.05
Acizi graşi saturaţi (total) g 7.62
Colesterol mg 64
Macronutrienți
Apă g 58.62
Aport caloric / Energic total kcal 260
Carbohidraţi (total) g 1.58
Lipide / Grăsimi (total) g 20.9
Proteine g 15.38
Minerale
Calciu mg 13
Cupru mg 0.08
Fier mg 1.43
Fosfor mg 122
Magneziu mg 14
Mangan mg 0.042
Potasiu mg 245
Seleniu µg 15.4
Sodiu mg 1182
Zinc mg 2.45
Vitamine
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.217
Vitamina B12 µg 1.96
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.195
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 3.527
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.37
Vitamina B6 mg 0.2
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 3

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”