Cârnaţi din ficat de porc şi brânză

Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 1.35
Acid glutamic g 1.834
Alanină g 0.93
Arginină g 0.828
Histidină g 0.393
Cistină g 0.328
Valină g 0.806
Prolină g 0.716
Serină g 0.69
Fenilalanină g 0.716
Glicină g 0.935
Triptofan g 0.206
Treonină g 0.651
Izoleucină g 0.631
Leucină g 1.331
Lizină g 1.178
Metionină g 0.342
Tirozină g 0.466
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 12.26
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 3.42
Acizi graşi saturaţi (total) g 8.96
Colesterol mg 174
Macronutrienți
Apă g 53.6
Aport caloric / Energic total kcal 304
Carbohidraţi (total) g 2.1
Lipide / Grăsimi (total) g 25.6
Proteine g 15.2
Minerale
Calciu mg 8
Cupru mg 0.383
Fier mg 10.83
Fosfor mg 207
Magneziu mg 12
Mangan mg 0.2
Potasiu mg 226
Seleniu µg 36.5
Sodiu mg 1225
Zinc mg 3.7
Vitamine
Retinol µg 5252
Vitamina A, IU IU 17490
Vitamina A, RAE µg 5252
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.212
Vitamina B12 µg 24.55
Vitamina B2 - Riboflavină mg 2.227
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 11.768
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 3.536
Vitamina B6 mg 0.47
Vitamina C mg 3
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 104

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”