Cârnaţi Frankfurter, cu carne de vită, încălziţi

Cantitate Unitate de masură Greutate (grame)
1 frankfurter 48
1 pachet 451
Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 1.165
Acid glutamic g 1.873
Alanină g 0.706
Arginină g 0.787
Histidină g 0.377
Cistină g 0.126
Betaină mg 5.5
Valină g 0.632
Prolină g 0.494
Serină g 0.469
Fenilalanină g 0.507
Glicină g 0.556
Triptofan g 0.126
Treonină g 0.54
Izoleucină g 0.604
Leucină g 1.033
Lizină g 1.097
Metionină g 0.332
Tirozină g 0.428
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 12.722
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.808
Acizi graşi saturaţi (total) g 11.593
Colesterol mg 58
Macronutrienți
Apă g 53.5
Aport caloric / Energic total kcal 322
Carbohidraţi (total) g 2.66
Glucide/Zaharuri (total) g 1.27
Glucoză / dextroză (inclusă în glucide) g 1.05
Maltoză (inclusă în glucide) g 0.21
Lipide / Grăsimi (total) g 29.36
Proteine g 11.69
Minerale
Calciu mg 11
Cupru mg 0.047
Fier mg 1.22
Fosfor mg 139
Magneziu mg 9
Mangan mg 0.017
Potasiu mg 252
Seleniu µg 10.8
Sodiu mg 852
Zinc mg 2.17
Vitamine
Colină (Vitamina B4) mg 50.8
Vitamina D (D2 + D3) µg 1
Vitamina D IU 38
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.017
Vitamina E (alfa-tocoferol) mg 0.2
Vitamina B12 µg 1.44
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.05
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 1.827
Vitamina B6 mg 0.193
Vitamina K (Filochinonă - vit K1) µg 1.8
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 10

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”