Cârnaţi Frankfurter, cu carne de vită, neîncălziţi

Cantitate Unitate de masură Greutate (grame)
1 frankfurter 50
1 pachet 446
Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 1.12
Acid glutamic g 1.802
Alanină g 0.679
Arginină g 0.757
Histidină g 0.362
Cistină g 0.121
Betaină mg 5.3
Valină g 0.608
Prolină g 0.475
Serină g 0.451
Fenilalanină g 0.487
Glicină g 0.534
Triptofan g 0.121
Treonină g 0.519
Izoleucină g 0.58
Leucină g 0.994
Lizină g 1.055
Metionină g 0.319
Tirozină g 0.412
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 12.048
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.765
Acizi graşi saturaţi (total) g 10.979
Colesterol mg 55
Macronutrienți
Apă g 53.94
Aport caloric / Energic total kcal 316
Carbohidraţi (total) g 3.36
Glucide/Zaharuri (total) g 1.31
Glucoză / dextroză (inclusă în glucide) g 1.12
Maltoză (inclusă în glucide) g 0.18
Lipide / Grăsimi (total) g 28.3
Proteine g 11.16
Minerale
Calciu mg 12
Cupru mg 0.055
Fier mg 1.2
Fosfor mg 152
Magneziu mg 9
Mangan mg 0.021
Potasiu mg 316
Seleniu µg 10.3
Sodiu mg 992
Zinc mg 2.03
Vitamine
Colină (Vitamina B4) mg 48.6
Vitamina D (D2 + D3) µg 0.9
Vitamina D IU 36
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.018
Vitamina E (alfa-tocoferol) mg 0.2
Vitamina B12 µg 1.38
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.043
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 2.028
Vitamina B6 mg 0.185
Vitamina K (Filochinonă - vit K1) µg 1.8
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 10

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”