Cârnaţi Frankfurter, cu curcan

Cantitate Unitate de masură Greutate (grame)
1 frankfurter 45
Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 1.453
Acid glutamic g 2.397
Alanină g 0.935
Arginină g 0.932
Histidină g 0.542
Cistină g 0.105
Betaină mg 4.7
Valină g 0.585
Prolină g 0.697
Serină g 0.667
Fenilalanină g 0.592
Glicină g 0.836
Hidroxiprolină g 0.118
Triptofan g 0.114
Treonină g 0.683
Izoleucină g 0.539
Leucină g 1.163
Lizină g 1.238
Metionină g 0.402
Tirozină g 0.507
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 5.736
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 3.949
Acizi graşi saturaţi (total) g 4.028
Acizi graşi trans (total) g 0.789
Colesterol mg 77
Macronutrienți
Apă g 62.99
Aport caloric / Energic total kcal 223
Carbohidraţi (total) g 3.81
Glucide/Zaharuri (total) g 1.21
Glucoză / dextroză (inclusă în glucide) g 1.03
Maltoză (inclusă în glucide) g 0.17
Lipide / Grăsimi (total) g 17.29
Proteine g 12.23
Minerale
Calciu mg 148
Cupru mg 0.071
Fier mg 1.47
Fosfor mg 172
Magneziu mg 14
Mangan mg 0.033
Potasiu mg 392
Seleniu µg 15.1
Sodiu mg 911
Zinc mg 1.84
Vitamine
Colină (Vitamina B4) mg 48.4
Vitamina D (D2 + D3) µg 0.6
Vitamina D IU 23
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.036
Vitamina E (alfa-tocoferol) mg 0.62
Vitamina B12 µg 0.82
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.181
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 3.68
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.56
Vitamina B6 mg 0.143
Vitamina K (Menachinonă-4 - vit K2) µg 31.2
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 10

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”