Cârnaţi Frankfurter din carne de vită şi de porc, cu conţinut scăzut de grăsimi

Cantitate Unitate de masură Greutate (grame)
1 frankfurter 57
Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Betaină mg 4.6
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 4.69
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.937
Acizi graşi saturaţi (total) g 3.692
Colesterol mg 44
Macronutrienți
Apă g 71.3
Aport caloric / Energic total kcal 152
Carbohidraţi (total) g 4.4
Lipide / Grăsimi (total) g 10
Proteine g 11
Minerale
Calciu mg 10
Cupru mg 0.075
Fier mg 1.2
Fosfor mg 140
Magneziu mg 10
Potasiu mg 150
Seleniu µg 15.1
Sodiu mg 1257
Zinc mg 1.96
Vitamine
Colină (Vitamina B4) mg 52.1
Vitamina D (D2 + D3) µg 0.3
Vitamina D IU 13
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.18
Vitamina E (alfa-tocoferol) mg 0.08
Vitamina B12 µg 1.3
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.11
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 2.4
Vitamina B6 mg 0.1
Vitamina K (Filochinonă - vit K1) µg 0.3
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 4

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”