Cârnaţi italieni, carne de porc, cruzi

Cantitate Unitate de masură Greutate (grame)
1 cârnăcior 113
Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 1.186
Acid glutamic g 1.97
Alanină g 0.798
Arginină g 0.842
Histidină g 0.411
Cistină g 0.144
Valină g 0.572
Prolină g 0.663
Serină g 0.552
Fenilalanină g 0.477
Glicină g 0.865
Triptofan g 0.114
Treonină g 0.563
Izoleucină g 0.52
Leucină g 0.956
Lizină g 1.083
Metionină g 0.346
Tirozină g 0.411
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 14.34
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 4.03
Acizi graşi saturaţi (total) g 11.27
Colesterol mg 76
Macronutrienți
Apă g 51.08
Aport caloric / Energic total kcal 346
Carbohidraţi (total) g 0.65
Lipide / Grăsimi (total) g 31.33
Proteine g 14.25
Minerale
Calciu mg 18
Cupru mg 0.08
Fier mg 1.18
Fosfor mg 142
Magneziu mg 14
Mangan mg 0.058
Potasiu mg 253
Seleniu µg 24.8
Sodiu mg 731
Zinc mg 1.79
Vitamine
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.568
Vitamina B12 µg 0.91
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.168
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 3.25
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.51
Vitamina B6 mg 0.3
Vitamina C mg 2
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 8

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”