Cârnaţi italieni, din carne de porc, fierţi

Cantitate Unitate de masură Greutate (grame)
1 cârnăcior 67
Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 1.666
Acid glutamic g 2.768
Alanină g 1.121
Arginină g 1.182
Histidină g 0.577
Cistină g 0.201
Betaină mg 4.2
Valină g 0.804
Prolină g 0.932
Serină g 0.775
Fenilalanină g 0.67
Glicină g 1.214
Triptofan g 0.161
Treonină g 0.792
Izoleucină g 0.731
Leucină g 1.343
Lizină g 1.522
Metionină g 0.486
Tirozină g 0.577
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 12.777
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 3.507
Acizi graşi saturaţi (total) g 9.655
Colesterol mg 57
Macronutrienți
Apă g 47.13
Aport caloric / Energic total kcal 344
Carbohidraţi (total) g 4.27
Fibre (total) g 0.1
Glucide/Zaharuri (total) g 0.86
Lipide / Grăsimi (total) g 27.31
Proteine g 19.12
Minerale
Calciu mg 21
Cupru mg 0.08
Fier mg 1.43
Fosfor mg 170
Magneziu mg 18
Potasiu mg 304
Seleniu µg 22
Sodiu mg 1207
Zinc mg 2.39
Vitamine
Colină (Vitamina B4) mg 78.2
Vitamina D (D2 + D3) µg 1
Retinol µg 10
Vitamina A, IU IU 16
Vitamina A, RAE µg 10
Vitamina D IU 41
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.623
Vitamina E (alfa-tocoferol) mg 0.25
Vitamina B12 µg 1.3
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.233
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 4.165
Vitamina B6 mg 0.33
Vitamina K (Filochinonă - vit K1) µg 3.4
Vitamina C mg 0.1
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 5

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”