Cârnaţi italieni dulci

Cantitate Unitate de masură Greutate (grame)
1 cârnăcior 84
Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 0.851
Acid glutamic g 1.47
Alanină g 0.544
Arginină g 0.576
Histidină g 0.333
Cistină g 0.109
Valină g 0.489
Prolină g 0.449
Serină g 0.382
Fenilalanină g 0.377
Glicină g 0.482
Triptofan g 0.111
Treonină g 0.417
Izoleucină g 0.438
Leucină g 0.76
Lizină g 0.802
Metionină g 0.242
Tirozină g 0.329
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 3.629
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.493
Acizi graşi saturaţi (total) g 3.257
Colesterol mg 30
Macronutrienți
Apă g 71.6
Aport caloric / Energic total kcal 149
Carbohidraţi (total) g 2.1
Lipide / Grăsimi (total) g 8.42
Proteine g 16.13
Minerale
Calciu mg 25
Cupru mg 0.04
Fier mg 1.19
Fosfor mg 103
Magneziu mg 12
Mangan mg 0.007
Potasiu mg 194
Seleniu µg 10.8
Sodiu mg 570
Zinc mg 1.52
Vitamine
Vitamina A, IU IU 2
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.172
Vitamina B12 µg 1.04
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.125
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 1.736
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.277
Vitamina B6 mg 0.187
Vitamina C mg 0.2
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 4

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Tags:
Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”