Cârnaţi polonezi, carne de porc şi de vită, afumaţi

Cantitate Unitate de masură Greutate (grame)
1 bucată 76
Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 1.136
Acid glutamic g 1.994
Alanină g 0.774
Arginină g 0.765
Histidină g 0.395
Cistină g 0.105
Valină g 0.464
Prolină g 0.673
Serină g 0.51
Fenilalanină g 0.405
Glicină g 0.857
Triptofan g 0.107
Treonină g 0.465
Izoleucină g 0.485
Leucină g 0.81
Lizină g 0.903
Metionină g 0.364
Tirozină g 0.386
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 12.302
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 2.826
Acizi graşi saturaţi (total) g 9.207
Colesterol mg 71
Macronutrienți
Apă g 56.58
Aport caloric / Energic total kcal 301
Carbohidraţi (total) g 1.98
Lipide / Grăsimi (total) g 26.56
Proteine g 12.07
Minerale
Calciu mg 7
Cupru mg 0.06
Fier mg 1
Fosfor mg 107
Magneziu mg 12
Mangan mg 0.037
Potasiu mg 189
Seleniu µg 13.1
Sodiu mg 848
Zinc mg 2.11
Vitamine
Vitamina D (D2 + D3) µg 1.1
Vitamina D IU 44
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.26
Vitamina B12 µg 1.51
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.17
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 3.227
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.44
Vitamina B6 mg 0.17
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 4

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”