Cârnaţi polonezi, carne de vită cu carne de pui, fierbinte

Cantitate Unitate de masură Greutate (grame)
1 porţie/ 5 bucăţi 55
5 bucăţi 55
Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 1.293
Acid glutamic g 2.117
Alanină g 0.902
Arginină g 0.925
Histidină g 0.444
Cistină g 0.157
Valină g 0.679
Prolină g 0.712
Serină g 0.584
Fenilalanină g 0.539
Glicină g 0.992
Triptofan g 0.138
Treonină g 0.591
Izoleucină g 0.611
Leucină g 1.076
Lizină g 1.11
Metionină g 0.379
Tirozină g 0.444
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 9.7
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.79
Acizi graşi saturaţi (total) g 8.01
Colesterol mg 66
Macronutrienți
Apă g 55.2
Aport caloric / Energic total kcal 259
Carbohidraţi (total) g 3.6
Lipide / Grăsimi (total) g 19.4
Proteine g 17.6
Minerale
Calciu mg 12
Cupru mg 0.09
Fier mg 0.88
Fosfor mg 136
Magneziu mg 14
Mangan mg 0.049
Potasiu mg 237
Seleniu µg 17.7
Sodiu mg 1540
Zinc mg 1.93
Vitamine
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.502
Vitamina B12 µg 0.98
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.148
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 3.443
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.45
Vitamina B6 mg 0.19
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 2

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”