Cârnaţi Viena, la conservă, carne de pui, carne de vită, carne de porc

Cantitate Unitate de masură Greutate (grame)
1 cârnatâ 16
7 cârnaţi idn conservă, scurşi 113
Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 1.005
Acid glutamic g 1.304
Alanină g 0.651
Arginină g 0.707
Histidină g 0.273
Cistină g 0.175
Betaină mg 3.9
Valină g 0.573
Prolină g 0.606
Serină g 0.432
Fenilalanină g 0.425
Glicină g 1.013
Triptofan g 0.109
Treonină g 0.357
Izoleucină g 0.557
Leucină g 0.797
Lizină g 0.791
Metionină g 0.265
Tirozină g 0.341
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 9.628
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 1.29
Acizi graşi saturaţi (total) g 7.125
Colesterol mg 87
Macronutrienți
Apă g 64.9
Aport caloric / Energic total kcal 230
Carbohidraţi (total) g 2.6
Lipide / Grăsimi (total) g 19.4
Proteine g 10.5
Minerale
Calciu mg 10
Cupru mg 0.03
Fier mg 0.88
Fosfor mg 49
Magneziu mg 7
Potasiu mg 101
Seleniu µg 16.9
Sodiu mg 879
Zinc mg 1.6
Vitamine
Colină (Vitamina B4) mg 43.7
Vitamina D (D2 + D3) µg 0.6
Vitamina D IU 25
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.087
Vitamina E (alfa-tocoferol) mg 0.22
Vitamina B12 µg 1.02
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.107
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 1.613
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.35
Vitamina B6 mg 0.12
Vitamina K (Filochinonă - vit K1) µg 1.6
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 4

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”