Carne de miel, varietăţi de carne, creier, nepreparat

Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 0.868
Acid glutamic g 1.233
Alanină g 0.589
Arginină g 0.701
Histidină g 0.276
Cistină g 0.108
Valină g 0.495
Prolină g 0.448
Serină g 0.541
Fenilalanină g 0.501
Glicină g 0.492
Triptofan g 0.107
Treonină g 0.466
Izoleucină g 0.414
Leucină g 0.813
Lizină g 0.667
Metionină g 0.207
Tirozină g 0.38
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 1.55
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.88
Acizi graşi saturaţi (total) g 2.19
Colesterol mg 1352
Macronutrienți
Apă g 79.2
Aport caloric / Energic total kcal 122
Lipide / Grăsimi (total) g 8.58
Proteine g 10.4
Minerale
Calciu mg 9
Cupru mg 0.24
Fier mg 1.75
Fosfor mg 270
Magneziu mg 12
Mangan mg 0.044
Potasiu mg 296
Seleniu µg 9
Sodiu mg 112
Zinc mg 1.17
Vitamine
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.13
Vitamina B12 µg 11.3
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.3
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 3.9
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.92
Vitamina B6 mg 0.29
Vitamina C mg 16
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 3

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”