Carne de miel, varietăţi de carne, ficat, nepreparată

Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 1.758
Acid glutamic g 2.198
Alanină g 1.022
Arginină g 1.143
Histidină g 0.479
Cistină g 0.214
Valină g 1.122
Prolină g 0.974
Serină g 0.878
Fenilalanină g 0.91
Glicină g 0.985
Triptofan g 0.236
Treonină g 0.882
Izoleucină g 0.878
Leucină g 1.665
Lizină g 1.102
Metionină g 0.442
Tirozină g 0.727
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 1.05
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.75
Acizi graşi saturaţi (total) g 1.94
Colesterol mg 371
Macronutrienți
Apă g 71.37
Aport caloric / Energic total kcal 139
Carbohidraţi (total) g 1.78
Lipide / Grăsimi (total) g 5.02
Proteine g 20.38
Minerale
Calciu mg 7
Cupru mg 6.979
Fier mg 7.37
Fosfor mg 364
Magneziu mg 19
Mangan mg 0.184
Potasiu mg 313
Seleniu µg 82.4
Sodiu mg 70
Zinc mg 4.66
Vitamine
Retinol µg 7391
Vitamina A, IU IU 24612
Vitamina A, RAE µg 7391
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.34
Vitamina B12 µg 90.05
Vitamina B2 - Riboflavină mg 3.63
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 16.11
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 6.13
Vitamina B6 mg 0.9
Vitamina C mg 4
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 230

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”