Carne de miel, varietăţi de carne, limbă, nepreparată

Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 1.403
Acid glutamic g 2.026
Alanină g 0.9
Arginină g 1.034
Histidină g 0.347
Cistină g 0.171
Valină g 0.752
Prolină g 0.826
Serină g 0.618
Fenilalanină g 0.586
Glicină g 1.022
Triptofan g 0.159
Treonină g 0.71
Izoleucină g 0.613
Leucină g 1.117
Lizină g 1.112
Metionină g 0.333
Tirozină g 0.465
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 8.46
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 1.06
Acizi graşi saturaţi (total) g 6.63
Colesterol mg 156
Macronutrienți
Apă g 66.6
Aport caloric / Energic total kcal 222
Lipide / Grăsimi (total) g 17.17
Proteine g 15.7
Minerale
Calciu mg 9
Cupru mg 0.212
Fier mg 2.65
Fosfor mg 184
Magneziu mg 21
Mangan mg 0.049
Potasiu mg 257
Seleniu µg 15
Sodiu mg 78
Zinc mg 2.32
Vitamine
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.15
Vitamina B12 µg 7.2
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.38
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 4.65
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.97
Vitamina B6 mg 0.18
Vitamina C mg 6
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 4

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”