Carne de miel, varietăţi de carne, pancreas, nepreparată

Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 1.021
Acid glutamic g 2.065
Alanină g 0.76
Arginină g 0.878
Histidină g 0.427
Cistină g 0.19
Valină g 0.641
Prolină g 0.76
Serină g 0.593
Fenilalanină g 0.499
Glicină g 0.926
Triptofan g 0.19
Treonină g 0.546
Izoleucină g 0.522
Leucină g 0.95
Lizină g 1.282
Metionină g 0.214
Tirozină g 0.356
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 3.54
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.48
Acizi graşi saturaţi (total) g 4.44
Colesterol mg 260
Macronutrienți
Apă g 73.77
Aport caloric / Energic total kcal 152
Lipide / Grăsimi (total) g 9.82
Proteine g 14.84
Minerale
Calciu mg 8
Cupru mg 0.061
Fier mg 2.3
Fosfor mg 400
Magneziu mg 21
Mangan mg 0.04
Potasiu mg 420
Seleniu µg 34.3
Sodiu mg 75
Zinc mg 1.93
Vitamine
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.03
Vitamina B12 µg 6
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.25
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 3.7
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 1
Vitamina B6 mg 0.07
Vitamina C mg 18
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 13

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”