Carne de miel, varietăţi de carne, plămâni, nepreparată

Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 1.318
Acid glutamic g 1.795
Alanină g 1.053
Arginină g 1.005
Histidină g 0.42
Cistină g 0.262
Valină g 0.92
Prolină g 1.066
Serină g 0.666
Fenilalanină g 0.688
Glicină g 1.409
Triptofan g 0.171
Treonină g 0.614
Izoleucină g 0.527
Leucină g 1.337
Lizină g 1.08
Metionină g 0.301
Tirozină g 0.471
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 0.67
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.35
Acizi graşi saturaţi (total) g 0.89
Macronutrienți
Apă g 79.7
Aport caloric / Energic total kcal 95
Lipide / Grăsimi (total) g 2.6
Proteine g 16.7
Minerale
Calciu mg 10
Cupru mg 0.254
Fier mg 6.4
Fosfor mg 219
Magneziu mg 14
Mangan mg 0.019
Potasiu mg 238
Seleniu µg 17.7
Sodiu mg 157
Zinc mg 1.8
Vitamine
Retinol µg 27
Vitamina A, IU IU 89
Vitamina A, RAE µg 27
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.048
Vitamina B12 µg 3.93
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.237
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 4.124
Vitamina B6 mg 0.11
Vitamina C mg 31
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 12

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”