Carne de miel, varietăţi de carne, splină, nepreparată

Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 1.492
Acid glutamic g 2.003
Alanină g 1.112
Arginină g 1.087
Histidină g 0.572
Cistină g 0.22
Valină g 1.123
Prolină g 0.958
Serină g 0.751
Fenilalanină g 0.782
Glicină g 1.117
Triptofan g 0.19
Treonină g 0.702
Izoleucină g 1.09
Leucină g 1.53
Lizină g 1.332
Metionină g 0.327
Tirozină g 0.501
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 0.81
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.23
Acizi graşi saturaţi (total) g 1.03
Colesterol mg 250
Macronutrienți
Apă g 78.15
Aport caloric / Energic total kcal 101
Lipide / Grăsimi (total) g 3.1
Proteine g 17.2
Minerale
Calciu mg 9
Cupru mg 0.121
Fier mg 41.89
Fosfor mg 280
Magneziu mg 21
Mangan mg 0.051
Potasiu mg 358
Seleniu µg 32.4
Sodiu mg 84
Zinc mg 2.84
Vitamine
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.047
Vitamina B12 µg 5.34
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.348
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 7.895
Vitamina B6 mg 0.11
Vitamina C mg 23
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 4

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”