Carne de porc, cotlet porţionat în stil rustic (bucăţi late de 3-4 degete), cu os, gătită (fără ulei) la (grill în) cuptor

Cantitate Unitate de masură Greutate (grame)
1 bucată 122
Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 2.604
Acid glutamic g 4.252
Alanină g 1.594
Arginină g 1.794
Histidină g 1.132
Cistină g 0.314
Betaină mg 2.9
Valină g 1.408
Prolină g 1.125
Serină g 1.162
Fenilalanină g 1.156
Glicină g 1.258
Hidroxiprolină g 0.097
Triptofan g 0.331
Treonină g 1.224
Izoleucină g 1.318
Leucină g 2.291
Lizină g 2.475
Metionină g 0.763
Tirozină g 1.103
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 3.61
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 1.262
Acizi graşi saturaţi (total) g 3.096
Colesterol mg 89
Macronutrienți
Apă g 59.98
Aport caloric / Energic total kcal 216
Lipide / Grăsimi (total) g 11.65
Proteine g 27.83
Minerale
Calciu mg 61
Cupru mg 0.117
Fier mg 1.02
Fosfor mg 284
Magneziu mg 24
Mangan mg 0.012
Potasiu mg 370
Seleniu µg 42.9
Sodiu mg 84
Zinc mg 3.73
Vitamine
Colină (Vitamina B4) mg 79.1
Vitamina D (D2 + D3) µg 1.1
Retinol µg 3
Vitamina D3 (cholecalciferol) µg 1.1
Vitamina A, IU IU 9
Vitamina A, RAE µg 3
Vitamina D IU 44
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.571
Vitamina E (alfa-tocoferol) mg 0.26
Vitamina B12 µg 0.73
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.367
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 9.152
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 1.275
Vitamina B6 mg 0.575

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”