Carne de porc, cotlet porţionat în stil rustic (bucăţi late de 3-4 degete), doar carne slabă separabilă, dezosată, prăjită

Cantitate Unitate de masură Greutate (grame)
1 bucată 138
Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 2.731
Acid glutamic g 4.461
Alanină g 1.672
Arginină g 1.881
Histidină g 1.188
Cistină g 0.329
Betaină mg 3.9
Valină g 1.477
Prolină g 1.181
Serină g 1.219
Fenilalanină g 1.213
Glicină g 1.32
Hidroxiprolină g 0.102
Triptofan g 0.348
Treonină g 1.284
Izoleucină g 1.383
Leucină g 2.403
Lizină g 2.597
Metionină g 0.8
Tirozină g 1.157
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 4.88
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 1.666
Acizi graşi saturaţi (total) g 4.079
Colesterol mg 99
Macronutrienți
Apă g 58.72
Aport caloric / Energic total kcal 219
Lipide / Grăsimi (total) g 11.38
Proteine g 29.2
Minerale
Calciu mg 12
Cupru mg 0.083
Fier mg 0.98
Fosfor mg 294
Magneziu mg 26
Mangan mg 0.017
Potasiu mg 486
Seleniu µg 48.5
Sodiu mg 72
Zinc mg 2.66
Vitamine
Colină (Vitamina B4) mg 100.3
Vitamina D (D2 + D3) µg 0.7
Retinol µg 1
Vitamina D3 (cholecalciferol) µg 0.7
Vitamina A, IU IU 5
Vitamina A, RAE µg 1
Vitamina D IU 30
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.658
Vitamina E (alfa-tocoferol) mg 0.27
Vitamina B12 µg 0.9
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.289
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 8.13
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 1.589
Vitamina B6 mg 0.523

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”