Carne de porc, cotlet porţionat în stil rustic (bucăţi late de 3-4 degete), doar carne slabă separabilă, nepreparată

Cantitate Unitate de masură Greutate (grame)
1 coastă 197
Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 2.03
Acid glutamic g 3.314
Alanină g 1.218
Arginină g 1.381
Histidină g 0.896
Cistină g 0.239
Betaină mg 4.5
Valină g 1.085
Prolină g 0.839
Serină g 0.897
Fenilalanină g 0.872
Glicină g 0.935
Hidroxiprolină g 0.053
Triptofan g 0.218
Treonină g 0.932
Izoleucină g 1.021
Leucină g 1.768
Lizină g 1.925
Metionină g 0.572
Tirozină g 0.79
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 2.477
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.645
Acizi graşi saturaţi (total) g 2.012
Colesterol mg 74
Macronutrienți
Apă g 72.84
Aport caloric / Energic total kcal 140
Lipide / Grăsimi (total) g 5.64
Proteine g 20.76
Minerale
Calciu mg 21
Cupru mg 0.083
Fier mg 0.9
Fosfor mg 204
Magneziu mg 23
Mangan mg 0.012
Potasiu mg 338
Seleniu µg 34.8
Sodiu mg 67
Zinc mg 3
Vitamine
Colină (Vitamina B4) mg 87.3
Vitamina D (D2 + D3) µg 0.5
Vitamina D3 (cholecalciferol) µg 0.5
Vitamina D IU 22
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.394
Vitamina E (alfa-tocoferol) mg 0.25
Vitamina B12 µg 1.01
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.271
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 3.097
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 1.737
Vitamina B6 mg 0.577

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”