Carne de porc de lucru, proaspătă, amestec de bucăţi marmorate cu bordură (picior, spinare, umăr, şi costiţe de porc), carne slabă cu grăsimi separabile,

Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 1.741
Acid glutamic g 2.921
Alanină g 1.112
Arginină g 1.197
Histidină g 0.738
Cistină g 0.238
Valină g 1.021
Prolină g 0.807
Serină g 0.783
Fenilalanină g 0.753
Glicină g 0.983
Triptofan g 0.234
Treonină g 0.855
Izoleucină g 0.873
Leucină g 1.509
Lizină g 1.696
Metionină g 0.493
Tirozină g 0.648
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 6.63
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 1.55
Acizi graşi saturaţi (total) g 5.28
Colesterol mg 67
Macronutrienți
Apă g 65.11
Aport caloric / Energic total kcal 216
Lipide / Grăsimi (total) g 14.95
Proteine g 18.95
Minerale
Calciu mg 19
Cupru mg 0.064
Fier mg 0.86
Fosfor mg 200
Magneziu mg 21
Mangan mg 0.011
Potasiu mg 335
Seleniu µg 28.4
Sodiu mg 55
Zinc mg 2.01
Vitamine
Retinol µg 2
Vitamina A, IU IU 7
Vitamina A, RAE µg 2
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.841
Vitamina B12 µg 0.66
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.254
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 4.504
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.73
Vitamina B6 mg 0.445
Vitamina C mg 0.5
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 5

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”