Carne de porc de lucru, proaspătă, amestec de bucăţi tranşate (muşchi şi antricot de fripturi), doar carne slabă separabilă, gătită

Cantitate Unitate de masură Greutate (grame)
1 bucată, gătit 236
Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 2.733
Acid glutamic g 4.613
Alanină g 1.717
Arginină g 1.832
Histidină g 1.177
Cistină g 0.376
Valină g 1.599
Prolină g 1.184
Serină g 1.217
Fenilalanină g 1.176
Glicină g 1.399
Triptofan g 0.374
Treonină g 1.346
Izoleucină g 1.38
Leucină g 2.364
Lizină g 2.65
Metionină g 0.78
Tirozină g 1.027
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 4.22
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.71
Acizi graşi saturaţi (total) g 3.34
Colesterol mg 85
Macronutrienți
Apă g 60.3
Aport caloric / Energic total kcal 211
Lipide / Grăsimi (total) g 9.44
Proteine g 29.47
Minerale
Calciu mg 22
Cupru mg 0.053
Fier mg 1.07
Fosfor mg 234
Magneziu mg 26
Mangan mg 0.015
Potasiu mg 377
Seleniu µg 45.4
Sodiu mg 57
Zinc mg 2.87
Vitamine
Retinol µg 2
Vitamina A, IU IU 7
Vitamina A, RAE µg 2
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.873
Vitamina B12 µg 0.75
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.344
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 5.251
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.692
Vitamina B6 mg 0.435
Vitamina C mg 0.4
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 6

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”