Carne de porc, în stil oriental, deshidratată

Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 1.19
Acid glutamic g 1.862
Alanină g 0.809
Arginină g 0.819
Histidină g 0.476
Cistină g 0.141
Valină g 0.673
Prolină g 0.694
Serină g 0.481
Fenilalanină g 0.502
Glicină g 0.888
Hidroxiprolină g 0.207
Triptofan g 0.106
Treonină g 0.495
Izoleucină g 0.593
Leucină g 0.985
Lizină g 1.049
Metionină g 0.281
Tirozină g 0.396
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 28.555
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 7.32
Acizi graşi saturaţi (total) g 23.056
Colesterol mg 67
Macronutrienți
Apă g 21.8
Aport caloric / Energic total kcal 615
Carbohidraţi (total) g 1.4
Lipide / Grăsimi (total) g 62.4
Proteine g 11.8
Minerale
Calciu mg 10
Cupru mg 0.064
Fier mg 0.5
Fosfor mg 128
Magneziu mg 11
Potasiu mg 139
Seleniu µg 36.3
Sodiu mg 685
Zinc mg 1.15
Vitamine
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.45
Vitamina E (alfa-tocoferol) mg 0.36
Vitamina B12 µg 0.3
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.14
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 2.1
Vitamina B6 mg 0.2
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 2

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”