Carne de porc maturată, la sare, nepreparată

Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 0.417
Acid glutamic g 0.693
Alanină g 0.283
Arginină g 0.522
Histidină g 0.057
Cistină g 0.044
Betaină mg 1.3
Valină g 0.242
Prolină g 0.268
Serină g 0.19
Fenilalanină g 0.189
Glicină g 0.361
Triptofan g 0.017
Treonină g 0.166
Izoleucină g 0.133
Leucină g 0.353
Lizină g 0.419
Metionină g 0.075
Tirozină g 0.082
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 37.94
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 9.4
Acizi graşi saturaţi (total) g 29.38
Colesterol mg 86
Macronutrienți
Apă g 11
Aport caloric / Energic total kcal 748
Lipide / Grăsimi (total) g 80.5
Proteine g 5.05
Minerale
Calciu mg 6
Cupru mg 0.05
Fier mg 0.44
Fosfor mg 52
Magneziu mg 7
Mangan mg 0.005
Potasiu mg 66
Seleniu µg 5.8
Sodiu mg 2684
Zinc mg 0.9
Vitamine
Colină (Vitamina B4) mg 19.3
Vitamina D (D2 + D3) µg 0.2
Vitamina D3 (cholecalciferol) µg 0.2
Vitamina D IU 9
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.215
Vitamina B12 µg 0.29
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.061
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 1.62
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.205
Vitamina B6 mg 0.08
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 1

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”