Carne de porc pentru cârnaţi, cu conţinut redus de grasime, prăjită în minim de ulei

Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 1.778
Acid glutamic g 3.187
Alanină g 1.296
Arginină g 1.301
Histidină g 0.605
Cistină g 0.267
Betaină mg 6.7
Valină g 0.989
Prolină g 1.407
Serină g 0.865
Fenilalanină g 0.748
Glicină g 1.428
Hidroxiprolină g 0.483
Triptofan g 0.209
Treonină g 0.694
Izoleucină g 0.833
Leucină g 1.537
Lizină g 1.399
Metionină g 0.481
Tirozină g 0.588
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 8.02
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 4.192
Acizi graşi saturaţi (total) g 6.034
Acizi graşi trans (total) g 0.091
Colesterol mg 82
Macronutrienți
Apă g 55.88
Aport caloric / Energic total kcal 267
Carbohidraţi (total) g 0.15
Lipide / Grăsimi (total) g 20.32
Proteine g 20.94
Minerale
Calciu mg 19
Cupru mg 0.088
Fier mg 1.91
Fosfor mg 185
Magneziu mg 22
Mangan mg 0.052
Potasiu mg 328
Seleniu µg 30
Sodiu mg 698
Zinc mg 3.14
Vitamine
Colină (Vitamina B4) mg 70.3
Vitamina D (D2 + D3) µg 1.4
Retinol µg 28
Vitamina D3 (cholecalciferol) µg 1.4
Vitamina A, IU IU 93
Vitamina A, RAE µg 28
Vitamina D IU 58
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.377
Vitamina E (alfa-tocoferol) mg 1.22
Vitamina B12 µg 1.16
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.21
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 7.737
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.96
Vitamina B6 mg 0.282
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 1

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”