Carne de porc, proaspătă, ceafă, bucăţi de friptură, carne slabă cu grăsimi separabile, friptă la cuptor

Cantitate Unitate de masură Greutate (grame)
1 bucată, gătit 262
Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 2.117
Acid glutamic g 3.542
Alanină g 1.36
Arginină g 1.467
Histidină g 0.893
Cistină g 0.289
Betaină mg 3.1
Valină g 1.242
Prolină g 1.002
Serină g 0.954
Fenilalanină g 0.917
Glicină g 1.232
Triptofan g 0.283
Treonină g 1.039
Izoleucină g 1.059
Leucină g 1.836
Lizină g 2.064
Metionină g 0.598
Tirozină g 0.785
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 8.27
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 1.76
Acizi graşi saturaţi (total) g 6.97
Colesterol mg 86
Macronutrienți
Apă g 57.47
Aport caloric / Energic total kcal 269
Lipide / Grăsimi (total) g 18.86
Proteine g 23.11
Minerale
Calciu mg 28
Cupru mg 0.114
Fier mg 1.45
Fosfor mg 197
Magneziu mg 18
Mangan mg 0.012
Potasiu mg 332
Seleniu µg 34.3
Sodiu mg 67
Zinc mg 3.96
Vitamine
Colină (Vitamina B4) mg 79.4
Vitamina D (D2 + D3) µg 1.3
Retinol µg 2
Vitamina D3 (cholecalciferol) µg 1.3
Vitamina A, IU IU 7
Vitamina A, RAE µg 2
Vitamina D IU 54
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.638
Vitamina E (alfa-tocoferol) mg 0.19
Vitamina B12 µg 0.88
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.355
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 4.061
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.665
Vitamina B6 mg 0.23
Vitamina C mg 0.7
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 5

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”