Carne de porc, proaspătă, ceafă, bucăţi de friptură, carne slabă cu grăsimi separabile, nepreparată

Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 1.704
Acid glutamic g 2.781
Alanină g 1.022
Arginină g 1.159
Histidină g 0.752
Cistină g 0.201
Betaină mg 3.9
Valină g 0.91
Prolină g 0.704
Serină g 0.753
Fenilalanină g 0.732
Glicină g 0.785
Hidroxiprolină g 0.045
Triptofan g 0.183
Treonină g 0.782
Izoleucină g 0.857
Leucină g 1.484
Lizină g 1.615
Metionină g 0.48
Tirozină g 0.663
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 5.206
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 1.597
Acizi graşi saturaţi (total) g 4.348
Acizi graşi trans (total) g 0.115
Colesterol mg 62
Macronutrienți
Apă g 69.18
Aport caloric / Energic total kcal 186
Lipide / Grăsimi (total) g 12.36
Proteine g 17.42
Minerale
Calciu mg 16
Cupru mg 0.096
Fier mg 1.12
Fosfor mg 190
Magneziu mg 20
Mangan mg 0.011
Potasiu mg 318
Seleniu µg 26.2
Sodiu mg 61
Zinc mg 3.09
Vitamine
Colină (Vitamina B4) mg 73.3
Vitamina D (D2 + D3) µg 0.7
Retinol µg 2
Vitamina D3 (cholecalciferol) µg 0.7
Vitamina A, IU IU 8
Vitamina A, RAE µg 2
Vitamina D IU 30
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.52
Vitamina E (alfa-tocoferol) mg 0.22
Vitamina B12 µg 0.91
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.353
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 4.239
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 1.447
Vitamina B6 mg 0.486

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”