Carne de porc, proaspătă, îmbunătăţită, ceafă, doar carne slabă separabilă,

Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 1.79
Acid glutamic g 2.921
Alanină g 1.074
Arginină g 1.217
Histidină g 0.79
Cistină g 0.211
Betaină mg 4
Valină g 0.956
Prolină g 0.74
Serină g 0.791
Fenilalanină g 0.769
Glicină g 0.824
Hidroxiprolină g 0.047
Triptofan g 0.193
Treonină g 0.821
Izoleucină g 0.9
Leucină g 1.558
Lizină g 1.697
Metionină g 0.504
Tirozină g 0.696
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 2.329
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.581
Acizi graşi saturaţi (total) g 1.873
Acizi graşi trans (total) g 0.036
Colesterol mg 59
Macronutrienți
Apă g 74.85
Aport caloric / Energic total kcal 122
Carbohidraţi (total) g 0.18
Lipide / Grăsimi (total) g 5.36
Proteine g 18.29
Minerale
Calciu mg 14
Cupru mg 0.125
Fier mg 1.04
Fosfor mg 223
Magneziu mg 19
Mangan mg 0.01
Potasiu mg 419
Seleniu µg 28.8
Sodiu mg 165
Zinc mg 3.1
Vitamine
Colină (Vitamina B4) mg 76.9
Vitamina D (D2 + D3) µg 0.5
Vitamina D3 (cholecalciferol) µg 0.5
Vitamina D IU 21
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.512
Vitamina E (alfa-tocoferol) mg 0.23
Vitamina B12 µg 0.89
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.367
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 3.837
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 1.531
Vitamina B6 mg 0.509

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”