Carne de porc, proaspătă, îmbunătăţită (injectată cu apă şi condimente), grăsimi separabile, gătită

Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 0.984
Acid glutamic g 1.605
Alanină g 0.59
Arginină g 0.669
Histidină g 0.434
Cistină g 0.116
Betaină mg 2
Valină g 0.525
Prolină g 0.407
Serină g 0.435
Fenilalanină g 0.423
Glicină g 0.453
Hidroxiprolină g 0.026
Triptofan g 0.106
Treonină g 0.451
Izoleucină g 0.495
Leucină g 0.857
Lizină g 0.933
Metionină g 0.277
Tirozină g 0.383
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 24.9
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 8.49
Acizi graşi saturaţi (total) g 21.382
Acizi graşi trans (total) g 0.656
Colesterol mg 81
Macronutrienți
Apă g 28.28
Aport caloric / Energic total kcal 585
Carbohidraţi (total) g 0.32
Lipide / Grăsimi (total) g 60.42
Proteine g 10.06
Minerale
Calciu mg 36
Cupru mg 0.045
Fier mg 0.82
Fosfor mg 160
Magneziu mg 12
Mangan mg 0.007
Potasiu mg 214
Seleniu µg 15.1
Sodiu mg 125
Zinc mg 1.13
Vitamine
Colină (Vitamina B4) mg 46
Vitamina D (D2 + D3) µg 1.5
Vitamina D3 (cholecalciferol) µg 1.5
Vitamina D IU 61
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.246
Vitamina E (alfa-tocoferol) mg 0.24
Vitamina B12 µg 1.4
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.139
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 3.93
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.513
Vitamina B6 mg 0.234

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”