Carne de porc, proaspătă, îmbunătăţită, muşchi (cotlet), fără os, doar carne slabă separabilă, gătită (fără ulei) la (grill în) cuptor

Cantitate Unitate de masură Greutate (grame)
1 cotlet 134
Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 2.427
Acid glutamic g 3.961
Alanină g 1.456
Arginină g 1.651
Histidină g 1.072
Cistină g 0.286
Betaină mg 2.6
Valină g 1.296
Prolină g 1.003
Serină g 1.073
Fenilalanină g 1.043
Glicină g 1.118
Hidroxiprolină g 0.064
Triptofan g 0.261
Treonină g 1.114
Izoleucină g 1.221
Leucină g 2.114
Lizină g 2.301
Metionină g 0.683
Tirozină g 0.944
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 1.539
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.351
Acizi graşi saturaţi (total) g 1.206
Acizi graşi trans (total) g 0.03
Colesterol mg 52
Macronutrienți
Apă g 70.39
Aport caloric / Energic total kcal 131
Lipide / Grăsimi (total) g 3.53
Proteine g 24.81
Minerale
Calciu mg 5
Cupru mg 0.053
Fier mg 0.5
Fosfor mg 308
Magneziu mg 25
Mangan mg 0.006
Potasiu mg 524
Seleniu µg 46
Sodiu mg 237
Zinc mg 1.69
Vitamine
Colină (Vitamina B4) mg 70.5
Vitamina D (D2 + D3) µg 0.3
Vitamina D3 (cholecalciferol) µg 0.3
Vitamina D IU 13
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.522
Vitamina E (alfa-tocoferol) mg 0.08
Vitamina B12 µg 0.5
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.19
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 9.035
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.623
Vitamina B6 mg 0.65

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”