Carne de porc, proaspătă, jambon, întreg, carne slabă cu grăsimi separabile,

Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 1.584
Acid glutamic g 2.636
Alanină g 1.032
Arginină g 1.12
Histidină g 0.659
Cistină g 0.216
Valină g 0.931
Prolină g 0.79
Serină g 0.72
Fenilalanină g 0.689
Glicină g 0.992
Triptofan g 0.208
Treonină g 0.776
Izoleucină g 0.787
Leucină g 1.376
Lizină g 1.55
Metionină g 0.444
Tirozină g 0.583
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 8.38
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 2.01
Acizi graşi saturaţi (total) g 6.54
Colesterol mg 73
Macronutrienți
Apă g 62.47
Aport caloric / Energic total kcal 245
Lipide / Grăsimi (total) g 18.87
Proteine g 17.43
Minerale
Calciu mg 5
Cupru mg 0.065
Fier mg 0.85
Fosfor mg 199
Magneziu mg 20
Mangan mg 0.023
Potasiu mg 315
Seleniu µg 29.4
Sodiu mg 47
Zinc mg 1.93
Vitamine
Vitamina D (D2 + D3) µg 0.5
Vitamina D3 (cholecalciferol) µg 0.5
Vitamina A, IU IU 7
Vitamina D IU 20
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.736
Vitamina B12 µg 0.63
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.2
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 4.574
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.685
Vitamina B6 mg 0.401
Vitamina C mg 0.7
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 7

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”