Carne de porc, proaspătă, muşchi (cotlet), cu os, carne slabă cu grăsimi separabile, gătită (fără ulei) la (grill în) cuptor

Cantitate Unitate de masură Greutate (grame)
1 cotlet 219
Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 2.219
Acid glutamic g 3.623
Alanină g 1.359
Arginină g 1.528
Histidină g 0.965
Cistină g 0.267
Betaină mg 2.5
Valină g 1.2
Prolină g 0.959
Serină g 0.991
Fenilalanină g 0.985
Glicină g 1.072
Hidroxiprolină g 0.083
Triptofan g 0.282
Treonină g 1.043
Izoleucină g 1.123
Leucină g 1.952
Lizină g 2.109
Metionină g 0.65
Tirozină g 0.94
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 4.887
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 1.894
Acizi graşi saturaţi (total) g 4.339
Acizi graşi trans (total) g 0.066
Colesterol mg 78
Macronutrienți
Apă g 61.45
Aport caloric / Energic total kcal 231
Lipide / Grăsimi (total) g 14.35
Proteine g 23.72
Minerale
Calciu mg 56
Cupru mg 0.105
Fier mg 0.87
Fosfor mg 241
Magneziu mg 20
Mangan mg 0.01
Potasiu mg 315
Seleniu µg 36.4
Sodiu mg 74
Zinc mg 3.15
Vitamine
Colină (Vitamina B4) mg 67.5
Vitamina D (D2 + D3) µg 1
Retinol µg 4
Vitamina D3 (cholecalciferol) µg 1
Vitamina A, IU IU 15
Vitamina A, RAE µg 4
Vitamina D IU 40
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.49
Vitamina E (alfa-tocoferol) mg 0.21
Vitamina B12 µg 0.66
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.313
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 7.927
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 1.104
Vitamina B6 mg 0.489

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”