Carne de porc, proaspătă, muşchi (cotlet), cu os, doar carne slabă separabilă, gătită (fără ulei) la (grill în) cuptor

Cantitate Unitate de masură Greutate (grame)
1 cotlet 219
Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 2.338
Acid glutamic g 3.818
Alanină g 1.432
Arginină g 1.61
Histidină g 1.017
Cistină g 0.282
Betaină mg 2.6
Valină g 1.264
Prolină g 1.011
Serină g 1.044
Fenilalanină g 1.038
Glicină g 1.13
Hidroxiprolină g 0.087
Triptofan g 0.297
Treonină g 1.099
Izoleucină g 1.183
Leucină g 2.057
Lizină g 2.223
Metionină g 0.685
Tirozină g 0.99
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 2.707
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.947
Acizi graşi saturaţi (total) g 2.322
Acizi graşi trans (total) g 0.023
Colesterol mg 78
Macronutrienți
Apă g 65.03
Aport caloric / Energic total kcal 193
Lipide / Grăsimi (total) g 9.56
Proteine g 24.99
Minerale
Calciu mg 55
Cupru mg 0.105
Fier mg 0.91
Fosfor mg 255
Magneziu mg 21
Mangan mg 0.011
Potasiu mg 332
Seleniu µg 38.5
Sodiu mg 76
Zinc mg 3.34
Vitamine
Colină (Vitamina B4) mg 71
Vitamina D (D2 + D3) µg 0.9
Retinol µg 2
Vitamina D3 (cholecalciferol) µg 0.9
Vitamina A, IU IU 8
Vitamina A, RAE µg 2
Vitamina D IU 36
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.513
Vitamina E (alfa-tocoferol) mg 0.23
Vitamina B12 µg 0.66
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.329
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 8.218
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 1.145
Vitamina B6 mg 0.517

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”